Povezane vesti
“Optužuju me jer im kradem iluziju velike Srbije”: Đukanović o uvredama na njegov račun
Telegraf 22.06.2020
- Ako smo glupi, dozvolićemo da se ponove 90-te i gubici na hiljade života. Veoma sam čvrst u nameri da branim temelje crnogorskog društva - tvrdi Đukanović. Nacionalisti imaju pravo da me optužuju što im kradem iluziju, a to je velika Srbija… »
Milo Đukanović: Viču mi "Milo lopove", jer im ne dam "Veliku Srbiju"!
Mondo 22.06.2020
Ovako je predsednik Crne Gore odgovorio na skandiranja protiv njega kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji. Ovako je predsednik Crne Gore odgovorio na skandiranja protiv njega kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji. Tokom zajedničke konferencije za novinare sa… »
Đukanović: Nacionalistima kradem iluziju o velikoj Srbiji
IndeksOnline 22.06.2020
CETINJE – Nacionalisti imaju pravo da me optužuju što im kradem iluziju, a to je velika Srbija, rekao je danas na Cetinju predsednik Crne Gore Milo Đukanović, odgovarajući novinarima na pitanje kako doživljava to što ga učesnici litija u Crnoj… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana