Povezane vesti
Đukanović:Lopov sam jer im kradem iluziju "velike Srbije"
RTV 22.06.2020
CETINJE - Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je danas onima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im "krade iluziju" koja se, kaže, zove "velika Srbija". "Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci… »
Milo Đukanović: Lopov sam jer im kradem iluziju "velike Srbije”
Sputnik 22.06.2020
Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je danas onima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im krade iluziju koja se, kako kaže, zove “velika Srbija”. “Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci tuđeg… »
Ðukanović: Srbija me ne voli, lopov sam jer im kradem iluziju!
Alo 22.06.2020
Crnogorski predsednik Milo Ðukanović poručio je danas nacionalistima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im krade iluziju koja se, kaže, zove “velika Srbija”. “Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci… »
Vesti dana »
Aktivno 29 požara - U Deliblatskoj peščari pesak otežava gašenje, "Iljušin" gasi vatru kod Vranja; Novi požar na Zlatiboru, usporeno širenje plamena na Stolovima
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih
Virus zapadnog Nila hara Srbijom: Evo kako da prepoznate da li je ujed komarca mnogo više od običnog svraba. U ovom slučaju morate hitno da se javite lekaru.
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
Šef delegacije EU u Srbiji: Bićemo tu i kada bude trebalo da se Deliblatska peščara obnovi
Nova pre 4 satijoš 25 povezanih
Isplata pomoći preko namenskih računa u banci Poštanska štedionica Siniša Mali objasnio koja je procedura u slučaju da niste upisani u akcionarski fond, kao i za preminula lica
Dnevnik pre 2 satajoš 40 povezanih
RIK odlučio da će na na biračkim mestima biti kartonski i novi paravani u obliku kabine
Vreme pre 6 satijoš 22 povezane