Povezane vesti
Đukanović:Lopov sam jer im kradem iluziju "velike Srbije"
RTV 22.06.2020
CETINJE - Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je danas onima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im "krade iluziju" koja se, kaže, zove "velika Srbija". "Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci… »
Milo Đukanović: Lopov sam jer im kradem iluziju "velike Srbije”
Sputnik 22.06.2020
Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je danas onima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im krade iluziju koja se, kako kaže, zove “velika Srbija”. “Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci tuđeg… »
Ðukanović: Srbija me ne voli, lopov sam jer im kradem iluziju!
Alo 22.06.2020
Crnogorski predsednik Milo Ðukanović poručio je danas nacionalistima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im krade iluziju koja se, kaže, zove “velika Srbija”. “Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci… »
Vesti dana »

Zaječar: Skupština grada usvojila dnevni red, opozicija i dalje ometa rad
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 5 satijoš 9 povezanih

Kako teku radovi u Beogradu? Evo kada će biti otvorene ulice i trgovi koji su zatvoreni zbog rekonstrukcija
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije: prestanak padavina i najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 30 povezanih

Orban: Dodik je osuđen jer odbija da igra kako Brisel svira /foto/
Sputnik pre 32 minutajoš 19 povezanih