Povezane vesti
Đukanović:Lopov sam jer im kradem iluziju "velike Srbije"
RTV 22.06.2020
CETINJE - Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je danas onima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im "krade iluziju" koja se, kaže, zove "velika Srbija". "Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci… »
Milo Đukanović: Lopov sam jer im kradem iluziju "velike Srbije”
Sputnik 22.06.2020
Crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je danas onima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im krade iluziju koja se, kako kaže, zove “velika Srbija”. “Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci tuđeg… »
Ðukanović: Srbija me ne voli, lopov sam jer im kradem iluziju!
Alo 22.06.2020
Crnogorski predsednik Milo Ðukanović poručio je danas nacionalistima koji ga nazivaju lopovom da na to imaju pravo, zato što im krade iluziju koja se, kaže, zove “velika Srbija”. “Smatraju me odgovornim za to što smo sprečili da budu dobri izvršioci… »
Vesti dana »
Bukti rat Irana i Izraela! Brutalan napad na jug Izraela, ima mrtvih, povređeno 100 ljudi! Teheran raketama napao glavno nuklearno postrojenje (video)
Kurir pre 37 minutajoš 100 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 3 satajoš 41 povezana
Preminuo bivši specijalni tužilac i direktor FBI Robert Miler
Serbian News Media pre 2 satajoš 17 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Radio sto plus pre 4 satijoš 19 povezanih