Povezane vesti
Evo kako izgleda ćerka monike Beluči! Dobila ju je sa Kaselom: Bavi se modelingom, a ovo je zasigurno nasledila od majke
Kurir 22.06.2020
Monika Beluči sa Vensanom Kaselom dobila je dve ćerke - Devu i Leoni. Deva je već i te kako poznat model, a lepotu je, prema rečima mnogih - nasledila upravo od svoje majke. Kako prenose strani mediji, ona gradi veoma uspešnu karijeru, a na društvenoj… »
Velike naočare i krstić oko vrata: Šeron Stoun zavela muškarce u niskim strastima, a ovako je izgledala pre slave (Foto)
Kurir 22.06.2020
Šeron Stoun svima je poznata kao velika zavodnica iz filma "Niske strasti", ali nije uvek bilo tako. Holivudska glumica, koja je sve aktivnija na društvenim mrežama, objavila je fotografiju na Instagram na kojoj izgleda potpuno drugačije nego sada. Ona… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 13 minutajoš 32 povezane
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 58 minutajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 38 minutajoš 49 povezanih