Povezane vesti

Sahranjen reditelj: Njegova devojka se oprostila rečima koje kidaju srce

Sahranjen reditelj: Njegova devojka se oprostila rečima koje kidaju srce

Mondo 23.06.2020
Igor Vuk Torbica sahranjen je u Rovinju, evo šta je napisala Hana Selimović. Igor Vuk Torbica sahranjen je u Rovinju, evo šta je napisala Hana Selimović. Režiser Igor Vuk Torbica sahranjen je u Rovinju, u najužem krugu bliskih ljudi. Od režisera… »
Najbliži se oprostili od reditelja! Hana Selimović: Volim te Igore, putuj u svetlost i u spokoj!

Najbliži se oprostili od reditelja! Hana Selimović: Volim te Igore, putuj u svetlost i u spokoj!

Kurir 23.06.2020
Jedan od najboljih reditelja mlađe generacije Igor Vuk Torbica, koji je pre nedelju dana tragično preminuo u 33. godini, ispraćen je danas u Rovinju. Kremaciji su prisustvovali članovi njegove porodice i devojka, glumica Hana Selimović, koja se… »
Igor Vuk Torbica sahranjen u Rovinju

Igor Vuk Torbica sahranjen u Rovinju

RTS 23.06.2020
Reditelj Igor Vuk Torbica koji je tragično preminuo prošle nedelje, sahranjen je u Rovinju u krugu najbliže porodice. Glumica Hana Selimović oprostila se od svog partnera uz emotivnu poruku i fotografiju. "Najdivniji moj, putuj u svetlost i u spokoj… »
Torbica ispraćen u Rovinju: Putuj u svetlost, najdivniji moj

Torbica ispraćen u Rovinju: Putuj u svetlost, najdivniji moj

Nova 23.06.2020
Igor Vuk Torbica (33), mladi reditelj tragično preminuo u Rovinju, ispraćen je danas na večni počinak u tom primorskom gradu u krugu najbliže porodice. “Nadivniji moj, putuj u svetlost i u spokoj. Volim te, snažno, kao i uvek, biću sve čemu si… »

Vesti dana »