Povezane vesti
Čekaju naš teški razgovori u Vašingtonu: Vučić iz Moskve najavio veliku borbu za Kosovo i Metohiju
Srbija danas 23.06.2020
Vuičić je sa Putinom do sada imao 17 susreta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će u Vašingtonu imati teške razgovore, ali da narod ni ne bira nekog zbog lepih stvari, već da se bori i vodi računa o našim nacionalnim… »
Kremlj objavio transkript razgovora Vučića i Putina
Vesti online 23.06.2020
Nakon susreta predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putin, Vučić je izjavio da o nekim stvarima ne može javno da se govori. U nastavku pročitajte transkript sa susreta dva predsednika koji je objavio Kremlj. Vladimir… »
Putin i Vučić na RUSKOM: Uvaženi gospodine predsedniče lepo vas je videti
Mondo 23.06.2020
Uvaženi gospodine predsedniče, jako mi je drago da Vas vidim i čestitam na pobedi, rekao je Putin Aleksandru Vučiću koji se ruskom predsedniku obratio na RUSKOM: "Uvaženi gospodine predsedniče i prijatelju zahvaljujem se jer uvek odvajate vreme za… »
Vučić: Dobio sam savjete i dobre analize od Putina
Al Jazeera 23.06.2020
Očekujem dalje jačanje povjerenja i još bolju saradnju u budućnosti, rekao je Vučić nakon sastanka iza zatvorenih vrata. Kremlj je saopćio da se predsjednik Rusije Vladimir Putin sastao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je stigao… »
Snimak sa uvodnog sastanka: Predsednik Vučić se Putinu obratio na ruskom jeziku, a evo šta je poručio ruski lider (video)
Večernje novosti 23.06.2020
Pre početka sastanka iza zatvorenih vrata, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin imali su uvodno obraćanje. Pre početka sastanka iza zatvorenih vrata, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir… »
Ministar Vulin obišao u Moskvi pripadnike Garde Vojske Srbije (foto)
Večernje novosti 23.06.2020
Prema rečima ministra Vulina, naši gardisti su dobro, zdravi su, „uložili su ogroman napor, bili su u karantinu, vežbali su, pripremali se i biće na visini zadatka“. Prema rečima ministra Vulina, naši gardisti su dobro, zdravi su, „uložili… »
Vučić u Moskvi: Putin dolazi u Srbiju u oktobru
Slobodna Evropa 23.06.2020
Predsednik Rusije Vladimir Putin potvrio je da će doći u Srbiju u oktobru na otvaranje Hrama Svetog Save, izjavio je posle sastanka u Moskvi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi agencija Tanjug. Vučić se nalazi u službenoj poseti Moskvi… »
Vučić: Imao sam odličan i vrlo srdačan sastanak sa Putinom
Danas 23.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Moskvi imao odličan i vrlo srdačan sastanak sa šefom ruske države Vladimirom Putinom, koji mu je potvrdio da će u oktobru posetiti Beograd. Razgovarali smo o idejama za rešenje kosovskog… »
Ovako se obratio Putin Vučiću! Čestitam na pobedi i posebno mi je drago što će srpski gardisti defilovati trgom! Video
Kurir 23.06.2020
Između Rusije i Srbije razvijaju se veoma pragmatični i istovremeno dobri politički odnosi, istakao je danas predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin na početku sastanka sa svojim srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem. - Uvaženi gospodine… »
Vučić ne očekuje Trampa na sastanku, kaže da je dobio savete od Putina
N1 Info 23.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Moskvi da ne očekuje da će predsednik SAD, Donald Tramp, prisustvovati sastanku predstavnika Beograda i Prištine u Beloj kući 27. juna. "Donald Tramp bi se pojavio kada bi došlo do nekog, ne znam… »
“Dobio sam savete od Putina, Trampa ne očekujem na sastanku”
Nova 23.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Moskvi da ne očekuje da će predsednik SAD, Donald Tramp, prisustvovati sastanku predstavnika Beograda i Prištine u Beloj kući 27. juna. “Donald Tramp bi se pojavio kada bi došlo do nekog, ne znam… »
Pragmatični i dobri politički odnosi Srbije i Rusije: Putinove reči Vučiću ugrejaće srca svih Srba
Srbija danas 23.06.2020
Putin je čestitao Vučiću na izbornoj pobedi i naglasio da se odnosi dve zemlje razvijaju u svim sferama. Između Rusije i Srbije razvijaju se veoma pragmatični i istovremeno dobri politički odnosi, istakao je danas predsednik Ruske Federacije… »
Vučić poručio iz Moskve: "Putin u oktobru stiže u Beograd! Dao mi je mudre savete kako da branim KiM pred Amerikancima"
Pravda 23.06.2020
Predsednik Rusije Vladimir Putin potvrdio je da će doći u Srbiju u oktobru, preneo je posle sastanka u Moskvi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Razgovarali smo o svim važnim pitanjima, o Putinovom dolasku u Srbiju. On je potvrdio da u oktobru… »
Vučić: Veoma dobar razgovor s Putinom, dobio sam analize i savete
Dnevnik 23.06.2020
MOSKVA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom da su imali veoma dobar razgovor o svim ključnim političkim pitanjima, a pre svega o KiM i celokupnoj situaciji u regionu i svetu, kao i da… »
Vučić sa Putinom u Moskvi o idejama i načinima za rešavanje kosovskog problema
N1 Info 23.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao o svim idejama i načinima za rešavanje kosovskog problema. Putin je izjavio da se između Rusije i Srbije razvijaju veoma pragmatični i istovremeno… »
"Putin je mudar i veliki i poštuje Srbiju, zahvalan sam mu na savetima"
Mondo 23.06.2020
U Moskvi je završen sastanak predsednika Vučića i Putina iza zatvorenih vrata na kome je bilo reči o Kosovu i situaciji u regionu i svetu. Putin je mudro posavetovao srpskog predsednika. U Moskvi je završen sastanak predsednika Vučića i Putina iza… »
Vučić u Moskvi o sastancima koji ga čekaju: Ne očekujem Trampa, biće teški razgovori u Briselu i Vašingtonu, mora se…
Kurir 23.06.2020
Predsednik Srbija Aleksandar Vučić je posle sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom izjavio da će Putin doći u Beograd u oktobru na svečanost završetka Hrama Svetog Save. On je rekao i da je sa Putinom razgovarao o idejama i načinima za… »
Vučić najavio kada nam dolazi mudri Putin i šta će tada svečano da otvori
Mondo 23.06.2020
Predsednik Rusije Vladimir Putin potvrio je da će doći u Srbiju u oktobru, preneo je posle sastanka u Moskvi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Rusije Vladimir Putin potvrio je da će doći u Srbiju u oktobru, preneo je posle sastanka u… »
Vučić sa Putinom o načinima za rešavanje kosovskog problema
Nova 23.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao o svim idejama i načinima za rešavanje kosovskog problema. Putin je izjavio da se između Rusije i Srbije razvijaju veoma pragmatični i istovremeno… »
Iza zatvorenih vrata: Počeo sastanak Vučića i Putina
Srbija danas 23.06.2020
U Moskvi je upravo počeo sastanak predsednika Vučića i Putina iza zatvorenih vrata. Važnost susreta "jedan na jedan" srpskog i ruskog lidera jasno je najavljena tokom prošlonedeljne posete ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova. Vučić je… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije
RTV pre 6 satijoš 46 povezanih
Nesvakidašnja drama u Los anđelesu: Žestok sudar na nebu iznad "Grada anđela", hitno se oglasila Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Urnebesna reakcija Vestbruka kada je saznao jedan podatak za Jokića VIDEO
B92 pre 8 satijoš 29 povezanih
U Kragujevcu nekoliko hiljada ljudi u protestnoj šetnji i blokadi raskrsnice
Novi magazin pre 2 satajoš 21 povezana