Повезане вести

Чекају наш тешки разговори у Вашингтону: Вучић из Москве најавио велику борбу за Косово и Метохију

Чекају наш тешки разговори у Вашингтону: Вучић из Москве најавио велику борбу за Косово и Метохију

Србија данас 23.06.2020
Вуичић је са Путином до сада имао 17 сусрета. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће у Вашингтону имати тешке разговоре, али да народ ни не бира неког због лепих ствари, већ да се бори и води рачуна о нашим… »
Кремљ објавио транскрипт разговора Вучића и Путина

Кремљ објавио транскрипт разговора Вучића и Путина

Вести онлине 23.06.2020
Након сусрета председника Србије Александра Вучића и председника Русије Владимира Путин, Вучић је изјавио да о неким стварима не може јавно да се говори. У наставку прочитајте транскрипт са сусрета два председника који је објавио… »
Вучић: Добио сам савјете и добре анализе од Путина

Вучић: Добио сам савјете и добре анализе од Путина

Ал Јазеера 23.06.2020
Очекујем даље јачање повјерења и још бољу сарадњу у будућности, рекао је Вучић након састанка иза затворених врата. Кремљ је саопћио да се предсједник Русије Владимир Путин састао са предсједником Србије Александром… »
Путин и Вучић на РУСКОМ: Уважени господине председниче лепо вас је видети

Путин и Вучић на РУСКОМ: Уважени господине председниче лепо вас је видети

Мондо 23.06.2020
Уважени господине председниче, јако ми је драго да Вас видим и честитам на победи, рекао је Путин Александру Вучићу који се руском председнику обратио на РУСКОМ: "Уважени господине председниче и пријатељу захваљујем се јер увек… »
Снимак са уводног састанка: Председник Вучић се Путину обратио на руском језику, а ево шта је поручио руски лидер (видео)

Снимак са уводног састанка: Председник Вучић се Путину обратио на руском језику, а ево шта је поручио руски лидер (видео)

Вечерње новости 23.06.2020
Пре почетка састанка иза затворених врата, председник Србије Александар Вучић и председник Русије Владимир Путин имали су уводно обраћање. Пре почетка састанка иза затворених врата, председник Србије Александар Вучић и… »
Министар Вулин обишао у Москви припаднике Гарде Војске Србије (фото)

Министар Вулин обишао у Москви припаднике Гарде Војске Србије (фото)

Вечерње новости 23.06.2020
Према речима министра Вулина, наши гардисти су добро, здрави су, „уложили су огроман напор, били су у карантину, вежбали су, припремали се и биће на висини задатка“. Према речима министра Вулина, наши гардисти су добро, здрави… »
Вучић у Москви: Путин долази у Србију у октобру

Вучић у Москви: Путин долази у Србију у октобру

Слободна Европа 23.06.2020
Председник Русије Владимир Путин потврио је да ће доћи у Србију у октобру на отварање Храма Светог Саве, изјавио је после састанка у Москви председник Србије Александар Вучић, преноси агенција Тањуг. Вучић се налази у службеној… »
Вучић: Имао сам одличан и врло срдачан састанак са Путином

Вучић: Имао сам одличан и врло срдачан састанак са Путином

Данас 23.06.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данас у Москви имао одличан и врло срдачан састанак са шефом руске државе Владимиром Путином, који му је потврдио да ће у октобру посетити Београд. Разговарали смо о идејама за… »
“Добио сам савете од Путина, Трампа не очекујем на састанку”

“Добио сам савете од Путина, Трампа не очекујем на састанку”

Нова 23.06.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Москви да не очекује да ће председник САД, Доналд Трамп, присуствовати састанку представника Београда и Приштине у Белој кући 27. јуна. “Доналд Трамп би се појавио када би дошло до… »
Вучић не очекује Трампа на састанку, каже да је добио савете од Путина

Вучић не очекује Трампа на састанку, каже да је добио савете од Путина

Н1 Инфо 23.06.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Москви да не очекује да ће председник САД, Доналд Трамп, присуствовати састанку представника Београда и Приштине у Белој кући 27. јуна. "Доналд Трамп би се појавио када би дошло до… »
Овако се обратио Путин Вучићу! Честитам на победи и посебно ми је драго што ће српски гардисти дефиловати тргом! Видео

Овако се обратио Путин Вучићу! Честитам на победи и посебно ми је драго што ће српски гардисти дефиловати тргом! Видео

Курир 23.06.2020
Између Русије и Србије развијају се веома прагматични и истовремено добри политички односи, истакао је данас председник Руске Федерације Владимир Путин на почетку састанка са својим српским колегом Александром Вучићем. - Уважени… »
Прагматични и добри политички односи Србије и Русије: Путинове речи Вучићу угрејаће срца свих Срба

Прагматични и добри политички односи Србије и Русије: Путинове речи Вучићу угрејаће срца свих Срба

Србија данас 23.06.2020
Путин је честитао Вучићу на изборној победи и нагласио да се односи две земље развијају у свим сферама. Између Русије и Србије развијају се веома прагматични и истовремено добри политички односи, истакао је данас председник… »
Вучић поручио из Москве: "Путин у октобру стиже у Београд! Дао ми је мудре савете како да браним КиМ пред Американцима"

Вучић поручио из Москве: "Путин у октобру стиже у Београд! Дао ми је мудре савете како да браним КиМ пред Американцима"

Правда 23.06.2020
Председник Русије Владимир Путин потврдио је да ће доћи у Србију у октобру, пренео је после састанка у Москви председник Србије Александар Вучић. "Разговарали смо о свим важним питањима, о Путиновом доласку у Србију. Он је… »
Вучић: Веома добар разговор с Путином, добио сам анализе и савете

Вучић: Веома добар разговор с Путином, добио сам анализе и савете

Дневник 23.06.2020
МОСКВА: Председник Србије Александар Вучић изјавио је након састанка са председником Русије Владимиром Путином да су имали веома добар разговор о свим кључним политичким питањима, а пре свега о КиМ и целокупној ситуацији у… »
Вучић са Путином о начинима за решавање косовског проблема

Вучић са Путином о начинима за решавање косовског проблема

Нова 23.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је са председником Русије Владимиром Путином разговарао о свим идејама и начинима за решавање косовског проблема. Путин је изјавио да се између Русије и Србије развијају веома… »
Вучић најавио када нам долази мудри Путин и шта ће тада свечано да отвори

Вучић најавио када нам долази мудри Путин и шта ће тада свечано да отвори

Мондо 23.06.2020
Председник Русије Владимир Путин потврио је да ће доћи у Србију у октобру, пренео је после састанка у Москви председник Србије Александар Вучић. Председник Русије Владимир Путин потврио је да ће доћи у Србију у октобру, пренео је… »
Вучић у Москви о састанцима који га чекају: Не очекујем Трампа, биће тешки разговори у Бриселу и Вашингтону, мора се ићи…

Вучић у Москви о састанцима који га чекају: Не очекујем Трампа, биће тешки разговори у Бриселу и Вашингтону, мора се ићи…

Курир 23.06.2020
Председник Србија Александар Вучић је после састанка са председником Русије Владимиром Путином изјавио да ће Путин доћи у Београд у октобру на свечаност завршетка Храма Светог Саве. Он је рекао и да је са Путином разговарао о… »
"Путин је мудар и велики и поштује Србију, захвалан сам му на саветима"

"Путин је мудар и велики и поштује Србију, захвалан сам му на саветима"

Мондо 23.06.2020
У Москви је завршен састанак председника Вучића и Путина иза затворених врата на коме је било речи о Косову и ситуацији у региону и свету. Путин је мудро посаветовао српског председника. У Москви је завршен састанак председника… »
Вучић са Путином у Москви о идејама и начинима за решавање косовског проблема

Вучић са Путином у Москви о идејама и начинима за решавање косовског проблема

Н1 Инфо 23.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је са председником Русије Владимиром Путином разговарао о свим идејама и начинима за решавање косовског проблема. Путин је изјавио да се између Русије и Србије развијају веома… »
Иза затворених врата: Почео састанак Вучића и Путина

Иза затворених врата: Почео састанак Вучића и Путина

Србија данас 23.06.2020
У Москви је управо почео састанак председника Вучића и Путина иза затворених врата. Важност сусрета "један на један" српског и руског лидера јасно је најављена током прошлонедељне посете руског министра спољних послова Сергеја… »

Вести дана »