Povezane vesti
Zastrašujući trenutak rušenja mosta u trenutku kada natovareni kamion prelazi preko njega
Telegraf 23.06.2020
Već sam početak liči na scenu iz kultnog filma "Ko to tamo peva" u kojoj legendarni Bata Stojković kaže "Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda!" Stavičan snimak rušenja dotrajalog mosta stiže iz Indije. Duboko u masivu Himalaja, u državi… »
Snimak da se naježiš! Kamion prelazio most, pa se SURVAO u PROVALIJU!
Mondo 23.06.2020
Jedan zastrašujući snimak dolazi nam iz Indije! Jedan zastrašujući snimak dolazi nam iz Indije! Do strašnog incidenta došlo je u indijskog državi Utarakand, kada je jedan kamion sa teretom pokušavao da pređe preko MOSTA! Snimak ovog incidenta… »
Kamion prelazio preko mosta, pa se survao u provaliju: Kamere snimile zastrašujući trenutak (video)
Kurir 23.06.2020
Duboko u Himalajima, u indijskoj državi Utarakand, vozač kamiona je pokušao da pređe preko mosta. Međutim, pošto je prevozio i bager, videlo se da će biti problema. Samo što je prešao polovinu mosta, leva strana je počela da popušta, da bi već… »
Vesti dana »
Na policiju krenuo škorpionom i sa 2 pištolja bez dozvole: Dačić opisao kako je izgledala čitava akcija hvatanja ubice iz Jagodine na Badnje veče
Kurir pre 2 minutajoš 19 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Tibet: Poginulo više od 50 ljudi, povređene desetine
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Proslava Božića – patrijarh Porfirije služi liturgiju u Hramu Svetog Save
RTS pre 14 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za 7. januar: Ujutru ponegde magla, tokom dana toplo, a evo kad stiže kiša
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih