Повезане вести

Навијачи Партизана стрепе: Андреа Тринкијери објавио загонетну поруку, да ли је Италијан најавио одлазак?! (фото)

Навијачи Партизана стрепе: Андреа Тринкијери објавио загонетну поруку, да ли је Италијан најавио одлазак?! (фото)

Хот спорт 23.06.2020
Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери на друштвеним мрежама објавио је загонетну поруку за навијаче. Италијан је објавио да се вратио у домовину, али уз речи које звуче као опроштајне. – Стигао сам кући! Незаобравно време… »
Тринкијери заледио "гробаре" само једним твитом! Порука је опроштајна, али...

Тринкијери заледио "гробаре" само једним твитом! Порука је опроштајна, али...

Спортске.нет 23.06.2020
Андреа Тринкијери има уговор са црно-белима. Надају се навијачи црно-белих да је ово некаква шала Андрее Тринкијерија. У питању је твит који је објавио данас, следеће је садржине: "Вратио сам се кући! Незаборавно време и… »
Тринкијеријева загонетна порука (фото)

Тринкијеријева загонетна порука (фото)

Вечерње новости 23.06.2020
Вратио сам се кући. Незаборавно време и најбољи навијачи - написао је тренер црно-белих на друштвеним мрежама. Кошаркашка сезона је раније завршена због вируса корона. У Евролиги, АБА лиги и многим другим такмичењима није било… »
Тринкијери (не)двосмислен: Незаборавно време...

Тринкијери (не)двосмислен: Незаборавно време...

Н1 Инфо 23.06.2020
Тренер Партизана Андреа Тринкијери напустио је Београд и чим је стигао у Италију послао је поруку навијачима клуба из Хумске. "Вратио сам се кући. Незаборавно време и најбољи навијачи," поручио је Тринкијери на Твитеру. И’м бацк… »
Тринкијеријев опроштај?! Шта значи ова порука тренера Партизана?

Тринкијеријев опроштај?! Шта значи ова порука тренера Партизана?

Мондо 23.06.2020
Италијан послао мистериозну поруку навијачима. Италијан послао мистериозну поруку навијачима Тренер Партизана Андреа Тринкијери објавио је на друштвеним мрежама поруку која је заледила "гробаре". Иако има уговор на још годину… »
Тринкијери: Вратио сам се кући!

Тринкијери: Вратио сам се кући!

Нова 23.06.2020
Андреа Тринкијери, тренер кошаркаша Партизана, оставио је врло загонетну поруку на друштвеним мрежама. “Вратио сам се кући, у Италију! Незаборавно време и најбољи навијачи…”, написао је Тринкијери на Твитеру уз кошаркашку лопту… »

Вести дана »