Povezane vesti
Navijači Partizana strepe: Andrea Trinkijeri objavio zagonetnu poruku, da li je Italijan najavio odlazak?! (foto)
Hot sport 23.06.2020
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri na društvenim mrežama objavio je zagonetnu poruku za navijače. Italijan je objavio da se vratio u domovinu, ali uz reči koje zvuče kao oproštajne. – Stigao sam kući! Nezaobravno vreme i najbolji navijači –… »
Trinkijeri zaledio "grobare" samo jednim tvitom! Poruka je oproštajna, ali...
Sportske.net 23.06.2020
Andrea Trinkijeri ima ugovor sa crno-belima. Nadaju se navijači crno-belih da je ovo nekakva šala Andree Trinkijerija. U pitanju je tvit koji je objavio danas, sledeće je sadržine: "Vratio sam se kući! Nezaboravno vreme i najbolji navijači..." Sve to uz… »
Trinkijerijeva zagonetna poruka (foto)
Večernje novosti 23.06.2020
Vratio sam se kući. Nezaboravno vreme i najbolji navijači - napisao je trener crno-belih na društvenim mrežama. Košarkaška sezona je ranije završena zbog virusa korona. U Evroligi, ABA ligi i mnogim drugim takmičenjima nije bilo proglašenja šampiona, već… »
Trinkijeri (ne)dvosmislen: Nezaboravno vreme...
N1 Info 23.06.2020
Trener Partizana Andrea Trinkijeri napustio je Beograd i čim je stigao u Italiju poslao je poruku navijačima kluba iz Humske. "Vratio sam se kući. Nezaboravno vreme i najbolji navijači," poručio je Trinkijeri na Tviteru. I’m back Home !! Unforgettable… »
Trinkijerijev oproštaj?! Šta znači ova poruka trenera Partizana?
Mondo 23.06.2020
Italijan poslao misterioznu poruku navijačima. Italijan poslao misterioznu poruku navijačima Trener Partizana Andrea Trinkijeri objavio je na društvenim mrežama poruku koja je zaledila "grobare". Iako ima ugovor na još godinu dana, a sezona je prekinuta… »
Trinkijeri: Vratio sam se kući!
Nova 23.06.2020
Andrea Trinkijeri, trener košarkaša Partizana, ostavio je vrlo zagonetnu poruku na društvenim mrežama. “Vratio sam se kući, u Italiju! Nezaboravno vreme i najbolji navijači…”, napisao je Trinkijeri na Tviteru uz košarkašku loptu i crno-bela srca. Na prvu… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 10 minutajoš 29 povezanih

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana