Povezane vesti
Nova.rs u Mionici: Njiva mi je sad jezero, mogu da naričem
Nova 23.06.2020
"Ostao sam bez hektara njive pod sojom i bez 75 ari pod kukuruzom. To je sada jezero, mogu samo da naričem", priča nam Mihajlo Milanović gazda zemlje u selu Klanica kod Valjeva. Zatekli smo ga u Mionici kako sa prijateljem ispija pivo karaj lokalne… »
Nova.rs sa meštanima iz poplavljenog Mioničkog kraja
Nova 23.06.2020
"Ostao sam bez hektara njive pod sojom i bez 75 ari pod kukuruzom. To je sada jezero, mogu samo da naričem", priča nam Mihajlo Milanović gazda zemlje u selu Klanica kod Valjeva. Zatekli smo ga u Mionici kako sa prijateljem ispija pivo kraj lokalne… »
Vesti dana »
Crni oblaci se nadvili nad Srbijom, nevreme samo što nije RHMZ: izdao hitno upozorenje, cela zemlja pod alarmom: Stižu jaka grmljavina i grad, evo ko je prvi na udaru
Blic pre 34 minutajoš 14 povezanih
Šok - vembanjama izbačen sa utakmice! Pobesneo, pa divljački laktom udario u lice rivala! Sve je "zakuvao" čovek koji je Jokića sramno provocirao! (video)
Kurir pre 39 minutajoš 12 povezanih
AMSS: Na prilazima većim gradovima saobraćaj je pojačan na početku radne sedmice
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Srbija ne prestaje da iznenađuje: Imamo verovatno najmanju inspekciju na svetu sa samo „pola“ čoveka
Forbes pre 54 minutajoš 1 povezana