Повезане вести
СЗО: За недељу дана заражено милион људи
РТС 24.06.2020
Број заражених у свету овог јутра износи више од 9,3 милиона. Нажалост, региструје се и све више преминулих – скоро 480.000. Светска здравствена организација упозорава да је за само недељу дана заражено милион особа. У Латинској… »
Срђан Ђоковић: Новак се не осећа добро, забринут сам
Нова 24.06.2020
Срђан Ђоковић, отац најбољег светског тенисера који је заражен коронавирусом, огласио се после лоших вести и поручио да је забринут због сина. Ђоковић сениор је уперио прст сумње у Димитрова, сматрајући да је бугарски тенисер… »
Дан након сазнања да Новак има корону: Огласио се Срђан Ђоковић и открио у каквом стању је најбољи тенисер
Вечерње новости 24.06.2020
Све се догодило зато што је човек на турнир вероватно дошао болестан, ко зна одакле, рекао је отац најбољег тенисера света. На крају свих дешавања везаних за присуство вируса корона током “Адрија тура” огласио се и Срђан… »
Горан Иванишевић: Смета ми што смо ми дежурни кривци, а људи скупљају политичке поене на нама
Вечерње новости 24.06.2020
Чуо сам се са Новаком и није му лако. С обзиром на све околности држи се добро, рекао је тренер Новака Ђоковића. Некада тенисер, данас тренер Новака Ђоковића, Горан Иванишевић не сматра да су организатори „Адриа тура“ главни и… »
Срђан Ђоковић бесан: Он је крив! Нанео нам је велику штету!
Мондо 24.06.2020
Отац најбољег тенисера света нашао кривца за заразу на Адрија туру. Отац најбољег тенисера света нашао кривца за заразу на Адрија туру Свет спорта и даље тресе вест да је Новак Ђоковић позитиван на коронавирус, а његове… »
Тата срђан брине због сина: "Новак се не осећа добро, Димитров нанео велику штету нашој породици"
Спортал блиц 24.06.2020
Вест да је најбољи тенисер света Новак Ђоковић позитиван на вирус ЦОВИД-19 уздрмала је светски спорт. Новак је у уторак издао саопштење у ком је потврдио да су његова супруга Јелена и он позитивни на коронавирус. На срећу… »
Хуманост и спектакл са много ризика
Данас 24.06.2020
Новак Ђоковић објавио да је позитиван на вирус ковид 19 Вест да су Новак Ђоковић и његова супруга позитивни на вирус ковид 19 била је јуче и у светским, а не само локалним оквирима, број један. Светски број један саопштио је да… »
"Чуо сам се са Новаком, није му лако": Иванишевић открио зашто се Ђоковић није тестирао на корону у Задру
Спортал блиц 23.06.2020
Горан Иванишевић, тренер Новака Ђоковића и директор турнира у Задру, изразио је жаљење због појаве коронавируса на Адриа туру, али и истакао да није у реду да се сва кривица сваљује на организаторе такмичења. Ђоковић и… »
Корона вирус: Још 102 случаја заразе у Србији, међу њима и Ђоковић – у Америци више од 120.000 смртних случајева
Данас 23.06.2020
У дану када је Тедрос Адханом Гебрејесус, шеф Светске здравствене организације (СЗО) упозорио да се пандемија корона вируса „убрзава“, а Кризни штаб у Србији увео нове мере, тенисер Новак Ђоковић саопштио је да је позитиван на… »
Вести дана »

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 4 сатијош 1 повезана