Повезане вести
"Можда сам још некога убио" Иконописац убио жену са 26 убода ножем, а сада за све криви оца, "тешко детињство" и бившег…
Пресс 24.06.2020
Отац ме пребијао и за најмању ситницу, његов пријатељ силовао када сам имао пет година, убиства се не сећам, већ ми се дешавало да имам црне рупе у памћењу када помешам велике количине алкохола и дроге, можда сам раније још… »
Иконописац о убиству старице: Можда сам још неког убио
Нова 24.06.2020
Иконописац Владан Граховац (27) из Рашке, који је оптужен да је у ноћи између 31. августа и 1. септембра 2019. године са ножем и чекићом, и из користољубља, убио Јелицу Татаровски (82) из Ниша, признао је кривицу за ово дело… »
Не сећам се да сам убио Јелицу: Иконописац из Рашке о злочину у Нишу
Вечерње новости 24.06.2020
Иконописац Владан Граховац (27) из Рашке изнео у суду одбрану за свиреп злочин почињен у Нишу 31. августа прошле године. Татаровској нанео 26 рана ножем и чекићем. Прети му 40 година затвора. ТРАУМЕ из детињства, злостављање… »
Вести дана »
Зеленски долази у Лондон да инсистира на интересима Украјине код кључних европских савезника
Слободна Европа пре 44 минутајош 24 повезане
Почела пријава нелегалних објеката, ступио на снагу Закон о посебним условима за евидентирање и упис права на непокретностима: све о легализацији на једном месту
Дневник пре 24 минутајош 22 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 19 минутајош 21 повезана
Јокићу недостајао скок за трипл-дабл, Денвер савладао Шарлот (ВИДЕО)
РТВ пре 44 минутајош 19 повезаних