Povezane vesti
"Jela sam hleb i mast, pa zaradila više od milion evra, a današnja deca... Mora sve sad i odmah"
Telegraf 24.06.2020
- Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu" - ispričala je Dara. Dara Bubamara jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima koja se može pohvaliti… »
Dara Bubamara o siromaštvu:Jela sam hleb i mast!
Svet plus 24.06.2020
Danas živi okružena obiljem, ali nije uvek bilo tako! Dara Bubamara o siromaštvu! Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Jela sam hleb i mast! Dara Bubamara danas je jedna od najtraženijih i… »
"Biser iz blata": Nekad jela hleb i mast, a sada zarađuje milion evra!
Mondo 24.06.2020
Pevačica iskreno o svojim počecima i uspešnoj karijeri! Pevačica iskreno o svojim počecima i uspešnoj karijeri! Dara Bubamara otkrila je za "Informer Hit" da u mladosti nije mogla ni da pretpostavi da će steći ovoliku popularnost i da će imati… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 31 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 31 minutajoš 11 povezanih

Studenti blokirali ulaze u Skupštinu Novog Sada: Zovu građane da im se pridruže
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih