Povezane vesti
Sergej Trifunović: Ponudiću ostavku
Dnevnik 24.06.2020
BEOGRAD: Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da će ponuditi ostavku zbog loših izbornih rezultata. "Ja ću svakako ponuditi ostavku", odgovorio je Trifunović na pitanje Tanjuga da li će preuzeti odgovornost za izborni neuspeh… »
"Ponudiću ostavku!": Oglasio se Trifunović posle debakla na izborima
Pravda 24.06.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da će ponuditi ostavku zbog loših izbornih rezultata. - Ja ću svakako ponuditi ostavku - odgovorio je Trifunović na pitanje da li će preuzeti odgovornost za izborni neuspeh Pokreta… »
Oglasio se Trifunović posle debakla na izborima: "Ponudiću ostavku"
Srbija danas 24.06.2020
Još je neizvesno ko će sve povući sa čela stranaka posle izbornog neuspeha. Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da će ponuditi ostavku zbog loših izbornih rezultata. - Ja ću svakako ponuditi ostavku - odgovorio je Trifunović… »
Vesti dana »
Važna vest za penzionere pred grejnu sezonu! Za neke penzije stiže popust od 1.000 dinara na struju, evo ko ostvaruje pravo
Dnevnik pre 24 satajoš 18 povezanih
Očajna Srbija ponižena od Grčke usred Beograda - bolan poraz od kog će dugo brideti obrazi
Nova pre 58 minutajoš 100 povezanih
Nišlije dočekale bicikliste, SNS organizovao paralelni skup: Policija razdvajala dve grupe (FOTO GALERIJA)
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Sudija naložio Trampu da vrati pristup Beloj kući medijima koje je isterao
Telegraf pre 24 satajoš 31 povezana