Povezane vesti
Munjin: Torbica je tragična ličnost, ali i junak našeg doba
Nova 24.06.2020
Bio je sam i malo je prijatelja koji su išli za njim. Bilo je i mnogo onih koji su ga napadali. Ali taj njegov stav i superiorno pronicanje u dubine društva vide se i u njegovim predstavama. kaže za Nova.rs pozorišni kritičar Iz Zagreba Bojan Munjin o… »
Oproštaj od Igora Vuka Torbice
Danas 23.06.2020
Reditelj Igor Vuk Torbica, koji je tragično preminuo prošle nedelje, ispraćen je na večni počinak u Rovinju, gradu u kome je odrastao i u kome je umro. Ispraćaj je organizovan u najužem krugu porodice. „Najdivniji moj, rođeni moj, putuj u svetlost i u… »
Vesti dana »

(Mapa) Srbija se crveni, RHMZ upalio najviši stepen upozorenja! Temperatura skoro 40 stepeni i tako danima!
Blic pre 33 minutajoš 41 povezana

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 58 minutajoš 39 povezanih

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 52 minutajoš 32 povezane

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Vučić: Izbori će biti kada nadležni državni organ donese odluku, u skladu sa Ustavom
Euronews pre 3 minutajoš 12 povezanih