Повезане вести
Изашла из затвора: Ухапсили су ме јер сам звучно име! (фото)
Мондо 24.06.2020
Старлета Тијана Максимовић познатија као Тијана иПхоне описала искуство након месец дана проведених у затвору у Бијељини у који је доспела јер је "звучно име" Старлета Тијана Максимовић познатија као Тијана иПхоне описала… »
Тијана Ајфон након притвора: Невина сам, суд ће то доказати
Нова 24.06.2020
Старлета Тијана Максимовић, у јавности познатија као Тијана Ајфон, након што је провела нешто мање од месец дана у затворској ћелији у Бијељини, пуштена је данас на слободу. “Коначно сам на слободи. Тврдим да сам невина и да… »
Отац Тијане Ајфон: Добро је поднела дане иза решетака
Нова 24.06.2020
Старлета Тијана Максимовић, у јавности познатија као Тијана Ајфон, након што је провела скоро месец дана у затворској ћелији у Бијељини, пуштена је данас на слободу. Како је за Блиц објаснио њен отац, Ђорђе Максимовић, Тијана… »
Адвокат: Тијана Ајфон пуштена из притвора
Дневник 24.06.2020
БАЊАЛУКА: Држављанка Србије Тијана Максимовић, позна као Тијана Ајфон, која је ухапшена у акцији "Кристал" у Републици Српској, пуштена је из притвора, потврдио је њен адвокат. Адвокат Милош Стевановић је изјавио да ће током… »
Тијана Ајфон на слободи: Пуштена из притвора у БиХ, адвокат тврди да није одавала имена политичара и мафијаша
Блиц 24.06.2020
Српска старлета Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон пуштена је из притвора у којем се налазила након хапшења у Сувом Пољу, код Бијељине, у мају ове године. Адвокат Милош Стевановић изјавио је за Српскаинфо да је… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Најмање 23 особе повређене, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 18 минутајош 35 повезаних
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 18 минутајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 8 сатијош 29 повезаних
Зеленски: Украјини недостаје 800 милиона долара за куповину америчког оружја
Политика пре 49 минутајош 89 повезаних