Povezane vesti

Džumhur: Novak će kad-tad doći u Sarajevo, samo neka ozdravi

Džumhur: Novak će kad-tad doći u Sarajevo, samo neka ozdravi

Nova 24.06.2020
Damir Džumhur, teniser iz Bosne i Hercegovine, poželeo je Novaku Đokoviću da brzo ozdravi od koronavirusa i poručio svojim zemljacima da početkom jula neće gledati zakazani meč ove dvojice igrača, ali da se nada da će se to ipak dogoditi u… »
Džumhur podržao Đokovića i obećao publici meč u Sarajevu: Novak je sve radio čista srca i sa željom da pomogne

Džumhur podržao Đokovića i obećao publici meč u Sarajevu: Novak je sve radio čista srca i sa željom da pomogne

Večernje novosti 24.06.2020
Znam koliko se Nole bori za sve tenisere i žao mi je što se lepa priča ovako završila, rekao je teniser BiH. Damir Džumhur nije dočekao svoj meč sa Novakom Đokovićem na "Adrija turu", koji je bio zakazan 5. jula u Sarajevu. Teniser BiH ne žali… »
Džumhur: Novak će kad-tad doći u Sarajevo

Džumhur: Novak će kad-tad doći u Sarajevo

Nova 24.06.2020
Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur oglasio se povodom vesti da je njegov prijatelj i kolega Novak Đoković inficiran koronavirusom. Džumhur i Đoković trebalo je da 5. jula u Sarajevu odigraju egzibicioni meč, ali se to neće dogoditi… »
"Žao mi je što se lepa priča ovako završava": Džumhur otkrio Novakove planove za budućnost, evo šta nas čeka! /video/

"Žao mi je što se lepa priča ovako završava": Džumhur otkrio Novakove planove za budućnost, evo šta nas čeka! /video/

Sportal blic 24.06.2020
Najboji teniser sveta nalazi se u žiži interesovanja, nakon što je u utorak saopšteno da je pozitivan na korona virus. Od tada se ne smiruju ljudi sa svih meridijana, a uz veliki broj kritičara, ima i velikog broja onih koji su stali na stranu . Od… »

Vesti dana »