Повезане вести

Џумхур: Новак ће кад-тад доћи у Сарајево, само нека оздрави

Џумхур: Новак ће кад-тад доћи у Сарајево, само нека оздрави

Нова 24.06.2020
Дамир Џумхур, тенисер из Босне и Херцеговине, пожелео је Новаку Ђоковићу да брзо оздрави од коронавируса и поручио својим земљацима да почетком јула неће гледати заказани меч ове двојице играча, али да се нада да ће се то ипак… »
Џумхур подржао Ђоковића и обећао публици меч у Сарајеву: Новак је све радио чиста срца и са жељом да помогне

Џумхур подржао Ђоковића и обећао публици меч у Сарајеву: Новак је све радио чиста срца и са жељом да помогне

Вечерње новости 24.06.2020
Знам колико се Ноле бори за све тенисере и жао ми је што се лепа прича овако завршила, рекао је тенисер БиХ. Дамир Џумхур није дочекао свој меч са Новаком Ђоковићем на "Адрија туру", који је био заказан 5. јула у Сарајеву… »
"Жао ми је што се лепа прича овако завршава": Џумхур открио Новакове планове за будућност, ево шта нас чека! /видео/

"Жао ми је што се лепа прича овако завршава": Џумхур открио Новакове планове за будућност, ево шта нас чека! /видео/

Спортал блиц 24.06.2020
Најбоји тенисер света налази се у жижи интересовања, након што је у уторак саопштено да је позитиван на корона вирус. Од тада се не смирују људи са свих меридијана, а уз велики број критичара, има и великог броја оних који су… »
Џумхур: Новак ће кад-тад доћи у Сарајево

Џумхур: Новак ће кад-тад доћи у Сарајево

Нова 24.06.2020
Најбољи тенисер Босне и Херцеговине Дамир Џумхур огласио се поводом вести да је његов пријатељ и колега Новак Ђоковић инфициран коронавирусом. Џумхур и Ђоковић требало је да 5. јула у Сарајеву одиграју егзибициони меч, али… »

Вести дана »