Povezane vesti
Miodrag Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!
Jug press 24.06.2020
NIŠ Koalicija Niš, moj grad postoji od 2016. godine. Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu za nesposobnu vlast SNS, navodi se u izjavi Miodrag Stanković, odbornik u starom i novom sazivu gradskog… »
Miodrag Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!
Niške vesti 24.06.2020
Koalicija Niš, moj grad postoji od 2016. godine. Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu za nesposobnu vlast SNS, naveo je Stanković u saopštenju. „Čestitam svim učesnicima na ovim nefer i nedemokratskim… »
Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!
Danas 24.06.2020
Novoizbrani opozicioni odbornik Skupštine grada Niša Miodrag Stanković, donedavni lider niških demokrata, koji će biti opozicioni odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini grada Niša izjavio je da samo “ujedinjena, jedinstvena opozicija može da se… »
Vesti dana »
Pregovori o prodaji ruskog udela u NIS-u i interesi Srbije, Mađarske i Rusije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 7 povezanih
Objavljena nova fotografija napadača sa Novog Beograda: Hitno saopštenje MUP - javite se ako ga vidite
Mondo pre 5 minutajoš 24 povezane
(Tvitovi) navijači pronašli krivca: Do skora su mu se klanjali, sad veruju da Zvezda igra bolje bez njega!
Hot sport pre 20 minutajoš 45 povezanih
Zelenski: "Želimo mir, ali Putin je čovek rata i plaši se da to javno prizna"
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih