Povezane vesti

Miodrag Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!

Miodrag Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!

Jug press 24.06.2020
NIŠ Koalicija Niš, moj grad postoji od 2016. godine. Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu za nesposobnu vlast SNS, navodi se u izjavi Miodrag Stanković, odbornik u starom i novom sazivu gradskog… »

Niške vesti 24.06.2020
Koalicija Niš, moj grad postoji od 2016. godine. Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu za nesposobnu vlast SNS, naveo je Stanković u saopštenju. „Čestitam svim učesnicima na ovim nefer i… »
Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!

Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!

Danas 24.06.2020
Novoizbrani opozicioni odbornik Skupštine grada Niša Miodrag Stanković, donedavni lider niških demokrata, koji će biti opozicioni odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini grada Niša izjavio je da samo “ujedinjena, jedinstvena opozicija… »

Vesti dana »