Povezane vesti
Miodrag Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!
Jug press 24.06.2020
NIŠ Koalicija Niš, moj grad postoji od 2016. godine. Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu za nesposobnu vlast SNS, navodi se u izjavi Miodrag Stanković, odbornik u starom i novom sazivu gradskog… »
Miodrag Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!
Niške vesti 24.06.2020
Koalicija Niš, moj grad postoji od 2016. godine. Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu za nesposobnu vlast SNS, naveo je Stanković u saopštenju. „Čestitam svim učesnicima na ovim nefer i nedemokratskim… »
Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!
Danas 24.06.2020
Novoizbrani opozicioni odbornik Skupštine grada Niša Miodrag Stanković, donedavni lider niških demokrata, koji će biti opozicioni odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini grada Niša izjavio je da samo “ujedinjena, jedinstvena opozicija može da se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: umereno toplo ali sa kišnim periodima! Jutarnje od 11 dnevne do 29! Vremenska prognoza 12.9.2025. - 18.9.2025.
Volim Zrenjanin pre 24 minutajoš 18 povezanih

Trči preko krova, pa beži u šumu: Objavljen prvi snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka, oglasio se FBI: "nemamo pojma gde je!" (video)
Blic pre 4 minutajoš 17 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 24 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Gledala Srbiju s Atamanovom ženom, a sad je najatraktivnija novinarka iznenadila sve pred Turska - Grčka
Telegraf pre 18 minutajoš 14 povezanih