Povezane vesti
Veljko Odalović ima koronu! Dačićev generalni sekretar: U bolnici sam, Ivicu nisam video 20 dana
Kurir 24.06.2020
Veljko Odalović, funkcioner SPS i generalni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, ima koronavirus i leži na klinici "Dr Dragiša Mišović", saznaje Kurir. Odalović je imao simptome novog virusa, pre svega bio je malaksao, zbog čega se javio lekaru, a… »
Veljko Odalović za "Blic": Imam korona virus, ali i ovo će proći
Blic 24.06.2020
Veljko Odalović, funkcioner SPS i državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, ima korona virus i leži na klinici "Dr Dragiša Mišović". -Sve je pod kontrolom. Rezultati na korona virus su nažalost pozitivni, ali i ovo će proći. U bolnici sam, po… »
Veljko Odalović ima koronu: “Nisam se sretao sa Dačićem”
Nova 24.06.2020
Veljko Odalović, funkcioner SPS i državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, ima koronavirus i leži na klinici "Dr Dragiša Mišović", prenosi Kurir. Odalović je imao simptome novog virusa, pre svega bio je malaksao, zbog čega se javio lekaru, a… »
Vesti dana »
U Osečini još dva mesta nemaju struju, u pojedinim delovima stigla samo jedna faza
N1 Info pre 14 minutajoš 41 povezana
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 29 minutajoš 27 povezanih
Objavljena visina penzije za besplatne banje: Poznato kada izlazi rang lista, prijava od danas
Blic pre 29 minutajoš 19 povezanih
Lakićević: Manji broj poginulih u saobraćaju u 2025, novi zakon polovinom 2026.
RTV pre 54 minutajoš 12 povezanih