Повезане вести
Витас: Тражио сам да шутирам пенал и промашио сам; Стевановић: Момци из Војводине нису заслужено победили (видео)
Спортски журнал 24.06.2020
Фудбалери Партизана изгубили су вечерас у финалу Купа Србије од Војводине после пенала. Један од једанаестераца за Партизан није искористио Урош Витас. - Јако је тешко говорити у овом тренутку, емоције су помешане. Све што смо… »
Лалатовић кратко и јасно, са кнедлом у грлу...
Спортске.нет 24.06.2020
Тренер Војводине емотиван после победе над Партизаном. Ненад Лалатовић је освојио свој први трофеј у каријери, и како каже - никад слађи. Он је дао кратку изјаву после утакмице за телевизију Б92, а трофеј је посветио својој деци… »
"Гробари" на Твитеру луде, има и оних који честитају Лалатовићу! (ТВИТОВИ)
Спортске.нет 24.06.2020
Партизан је поражен после пет година у Купу Србије. Није се десило да Партизан изгуби у Купу Србије читавих 5 година, али је Лалатовић то променио. Војводина је успела да освоји Куп Србије, што је био и први трофеј за Ненада… »
Лалатовић: Никад слађи трофеј, Бог прати храбре
Спортски журнал 24.06.2020
Ненад Лалатовић је са Војводином освојио први трофеј у тренерској каријери. – Никад слађи трофеј. Заслужили смо да победимо у регуларном делу меча. Али, Бог прати храбре. Оставили смо срце на терену. Срећан сам због ћерке и своја… »
Вести дана »

Временска прогноза за 19. октобар: Из средње Европе стиже хладнија ваздушна маса
Мондо пре 3 сатајош 9 повезаних

Данас је Томиндан, крсна слава многих Срба: На овај празник треба да урадите само једну ствар
Мондо пре 1 сатјош 7 повезаних