Повезане вести

Саво Милошевић заказао ''округли сто''!

Саво Милошевић заказао ''округли сто''!

Спортске.нет 25.06.2020
Нећемо дуго чекати на обраћање шефа струке црно-белих. Као и после сваке такмичарске утакмице, очекивало се да се синоћ тренер Партизана Саво Милошевић обрати јавности, али то није учинио ни за ТВ Арену Спорт на терену после… »
Кад се поново окупљају црно-бели и хоће ли се Саво обратити јавности?

Кад се поново окупљају црно-бели и хоће ли се Саво обратити јавности?

Спортске.нет 25.06.2020
Једна нова информација стигла је од јутрос из Партизана. У Партизану су још увек под утиском синоћњег пораза у финалу Купа од новосадске Војводине (2-2, пеналима 6-4). Тренер Саво Милошевић синоћ није давао никакве изјаве… »
Саво Милошевић и даље без коментара: Још нисмо чули тренера Партизана

Саво Милошевић и даље без коментара: Још нисмо чули тренера Партизана

Мондо 25.06.2020
После пораза у финалу Купа Србије, јавност у Србији остала је ускраћена за изјаву тренера Партизана Сава Милошевића. После пораза у финалу Купа Србије, јавност у Србији остала је ускраћена за изјаву тренера Партизана Сава… »
Павловић: Вратићу се! Остојић: Ти си увек део нас

Павловић: Вратићу се! Остојић: Ти си увек део нас

Нова 25.06.2020
Страхиња Павловић, дефанзивац Партизана, није успео да се од црно-белог дреса опрости тријумфом у финалу купа Србије. Партизан је у нишу после пенала изгубио од Војводине, 6:4 (2:2, 1:0). Млади штопер Партизана је тако одиграо… »
Срамота у Нишу: Гробари постројили играче, па их вређали

Срамота у Нишу: Гробари постројили играче, па их вређали

Мондо 25.06.2020
Увреде навијача Партизана играчима због пораза у финалу Купа Србије. Увреде навијача Партизана играчима због пораза у финалу Купа Србије Било је врело у среду увече на Чаиру током финала Купа Србије, које је после 120 минута игре… »
"Вређају ми децу, али јаки смо! Овај трофеј је за њих"

"Вређају ми децу, али јаки смо! Овај трофеј је за њих"

Н1 Инфо 25.06.2020
Тренер Војводине Ненад Лалатовић први трофеј у каријери посветио је својој породици. Војводина је савладала Партизан у финалу Купа Србије после пенала 4:2 (2:2). Меч у Нишу био је још један у низу у којем су навијачи црно-белих… »
Зашто Саво Милошевић није дао изјаву после пораза у финалу Купа?

Зашто Саво Милошевић није дао изјаву после пораза у финалу Купа?

Телеграф 25.06.2020
Навијачи Партизана и фудбалска јавност остали су ускраћени за изјаву тренера црно-белих. Финале Купа је светковина српског фудбала и оправдало је ту улогу након сјајног меча између Војводине и Партизана, у којем је све решено… »
"Голом сам се искупио за: Грешке!" Страхиња Павловић се опростио од Партизана и открио позадину слабијег издања: Мислио сам…

"Голом сам се искупио за: Грешке!" Страхиња Павловић се опростио од Партизана и открио позадину слабијег издања: Мислио сам…

Спортал блиц 24.06.2020
Талетновани фудбалер Страхиња Павловић вечерас се на нишком "Чаиру" опростио од црно-белог дреса. Фудбалери поражени су у финалу Купа Србије од , а управо Павловић на спектакуларан начин постигао је погодак којим је свом тиму… »
Војводина победила Партизан на пенале и освојила Куп Србије

Војводина победила Партизан на пенале и освојила Куп Србије

Данас 24.06.2020
Фудбалери Војводине освојили су Куп Србије, пошто су вечерас у финалу у Нишу на пенале победили Партизан. Стрелци за Војводину у пенал серији били су Аранђел Стојковић, Миодраг Гемовић, Младен Деветак и Стефан Ђорђевић. Бибрас… »
Навијачи Партизана напали своје играче после финала! Мегафоном по фудбалерима: Је**о вас Лалатовић, играте као пи**е

Навијачи Партизана напали своје играче после финала! Мегафоном по фудбалерима: Је**о вас Лалатовић, играте као пи**е

Спортал блиц 24.06.2020
Фудбалери Партизана су након пораза у финалу купа од Војводине пошли ка својим навијачима, али се тамо нису добро провели. Тачније, играчи црно-белих су кренули ка језгру присталица Партизана на "Чаиру" одакле је уследио вербални… »
Опроштај голчином каква се ретко виђа! Навијачи Партизана ће заборавити овај пораз у Купу, али ће ову мајсторију Павловића…

Опроштај голчином каква се ретко виђа! Навијачи Партизана ће заборавити овај пораз у Купу, али ће ову мајсторију Павловића…

Спортал блиц 24.06.2020
Талентовани фудбалер опростио се од клуба у ком је стекао афирмацију и изашао на велику сцену. договорио је трансфер у Француску и наредне сезоне ће носити дрес тамошњег Монака. Последња утакмица у дресу ће му остати у лепом… »

Вести дана »