Повезане вести
Спектакл на “Карађорђу”: Новосађани дочекали освајаче Купа
Нова 25.06.2020
Навијачи Војводине, дан после тријумфа Новосађана у финалу Купа Србије против Партизана, дочекали су на стадиону "Карађорђе" фудбалере тог клуба. Присталице новосадског клуба поздравиле су редом играче, а највеће овације добио је… »
Дочек у Новом Саду, Лалатовић у трансу: Обећао сам трофеј, показали смо да их се не бојимо
Моззарт спорт 25.06.2020
Честитао је и навијачима Војводине што нису дошли на утакмицу у Ниш. Новосађани нису хтели да иду у Ниш да подрже играче Војводине у финалу Купа Србије против Партизана, али су их зато дочекали са освојеним трофејом који је на… »
Бакљада на "Карађорђу", дочек за Лалата, а онда песма упућена "гробарима"!
Спортске.нет 25.06.2020
Велики број симпатизера и навијача Војводине на дочеку фудбалера овог тима. Војводина слави Куп. Сасвим заслужено, славили су против Партизана резултатом 6:4 после пенала, а најсрећнији човек у тим тренуцима је свакако био Ненад… »
Еуфорија тресе Лалатовића: Натерао сам 10.000 Гробара да плачу, Гемовићу сам лично послао уговор у затвор
Моззарт спорт 25.06.2020
"Нисам заслужио такве увреде, опраштам, али не заборављам", поручује темпераментни стратег. Ненад Лалатовић је у стању еуфорије након премијерно освојеног трофеја у тренерској каријери. Млади стручњак каже да опрашта увреде на… »
Лалатовић за Нова.рс: Мрзе ме “гробари”, зато сада плачу
Нова 25.06.2020
Само фудбал може да режира да један окорели звездаш, Ненад Лалатовић, као тренер Војводине освоји први трофеј у тренерској каријери против најомраженијег ривала - Партизана. Новосађани су после бољег извођења пенала прекинули… »
Кључне Лалатовићеве речи у финалу? Овако је подигао екипу после Павловићевог еврогола у 96. минуту!
Спортске.нет 25.06.2020
Тренер Војводине блиста после синоћњег тријумфа његовог тима у драматичном финалу Купа против Партизана. Екипа Војводине, под вођством тренера Ненада Лалатовића, успела је синоћ да прекине Партизанов четворогодишњи трофејни… »
“Пуцају ме емоције, о пехару сањам од девете године”
Нова 25.06.2020
Никола Дринчић и Емил Роцков веома су срећни после великог тријумфа екипе Војводине у финалу Купа Србије против Партизана. Новосађани су били бољи и у пенал серији славили са 4:2, пошто је после 120 минута било 2:2. Капитен… »
Вести дана »

Данас осетно свежије, пре подне и киша: Биће веома ветровито, температура тек који степен изнад 20
Телеграф пре 53 минутајош 8 повезаних

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна, очекујем велике резултате
Б92 пре 48 минутајош 1 повезана