Povezane vesti
Deo Detelinare bez tople vode
RTV 25.06.2020
NOVI SAD - Od 10 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u ulici Koste Racina ispred broja 31, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte u ulicama: dr Svetislava Kasapinovića 18-34, 21-29; Koste Racina… »
Deo Detelinare bez tople vode zbog havarije
Dnevnik 25.06.2020
Deo Detelinare nema tople vode zbog havarije na vrelovodu u Ulici Koste Racina ispred broja 31. Bez tople vode su: Dr Svetislava Kasapinovića 18-34, 21-29; Koste Racina; Janka Čmelika 26-34, 27-37; Veselina Masleše 38-42. Normalizacija u isporuci… »
Deo Detelinare bez tople vode zbog havarije
Moj Novi Sad 25.06.2020
Hladan tuš za stanare u Koste Racina i okolnim ulicama. Danas, 25. juna, od 10 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Koste Racina ispred broja 31, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte u… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Završen skup protiv blokada, Zborovi proglasili pobedu
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 53 povezane

Uživo Skupovi protiv blokada u 140 mesta u Srbiji: Vučić stigao na Banjicu, građani nose balone i zastave, veliko okupljanje u Kruševcu (foto)
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome
Radio sto plus pre 8 satijoš 36 povezanih

Trener Zvezde Milojević: Teško mi je pao odlazak Šerifa Endiajea
Radio sto plus pre 1 satjoš 28 povezanih

Nevreme preti Srbiji: Rhmz uključio narandžasti alarm - pljuskovi, grad i olujni vetar posebno upozorenje za Beograd
Dnevnik pre 3 satajoš 38 povezanih