Povezane vesti
Ivanuša (SZO): Opuštanje mera jako opasna situacija
Nova 25.06.2020
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša izjavio je u Novom danu za N1 da je opuštanje mera "jako opasna situacija". “Znamo da se virus može brzo ponovo proširiti, moj savet je da se mere drže, da ostanu na snazi… »
Ivanuša: Ni prvi talas korona virusa još nije završen
Danas 25.06.2020
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša izjavio je danas da je opuštanje mera „jako opasna situacija“, jer se virus može brzo ponovo proširiti. Moj savet je da se mere drže, da ostanu na snazi, fizička distanca… »
Ivanuša: Opuštanje mera jako opasna situacija, moj savet da ostanu na snazi
N1 Info 25.06.2020
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša izjavio je u Novom danu da je opuštanje mera "jako opasna situacija". "Znamo da se virus može brzo ponovo proširiti, moj savet je da se mere drže, da ostanu na snazi, fizička… »
Vesti dana »

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Na današnji dan: Rođeni Vorhol i Fleming, preminuli Dijego Velaskez i Robin Kuk
Radio 021 pre 17 minutajoš 2 povezane

Vremenski rolerkoster! Spremite se na iznenadne pljuskove i vrućinu do 31 stepen!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

Ovo je današnji srednji kurs evra: Narodna banka Srbija objavila novu vrednost valute
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane