Povezane vesti
Timotijević: Glumci moraju da budu avangarda
Nova 25.06.2020
"Umetnik mora da bude avangarda i da bude taj koji je u prvim linijama borbe. Ja kao nepripadnik LGBT zajednice koji ima mnogo prijatelja koji su LGBT, imam potrebu da ih zaštitim kao što sam uvek imao potrebu da zaštitim slabije", govori za Nova.rs… »
Timotijević dobitnik nagrade za doprinos LGBT populaciji
Nova 25.06.2020
Dobitnik ovogodišnje nagrade “Duga” je glumac Miloš Timotijević. Za ovu nagradu Miloš Timotijević je nominovan zbog uloge policajca Stupara u vrlo popularnoj domaćoj seriji „Južni vetar“, tj. zbog njegovog odgovora na burne reakcije koje je u javnosti… »
Glumac Miloš Timotijević dobitnik nagrade Duga
N1 Info 25.06.2020
Glumac Miloš Timotijević dobitnik je ovogodišnje nagrade "Duga" koju dodeljuje Gej strejt alijansa (GSA) za doprinos borbi protiv homofobije i transfobije. Timotijeviću je nagrada dodeljena zbog njegovog odgovora na burne reakcije koje je u javnosti… »
Vesti dana »

Struja u Srbiji od 1. oktobra skuplja za 6,6 odsto, menja se i granica za „crvenu zonu“
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih

Stranka SRCE pozvala tužilaštvo da pokrene postupak protiv direktora Telekoma Srbija
Danas pre 16 minutajoš 25 povezanih

Centralna izborna komisija BiH: Prevremeni izbori za predsednika RS 23. novembra; Dodik: SNSD neće izaći na izbore
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Lučić: Subotić oštetila Junajted grupu i Telekom za milione evra, Vučić nikad nije tražio bilo čiju smenu
Politika pre 11 minutajoš 53 povezane

Studenti pozvali na protest ispred Filozofskog fakulteta: „Dođite da ga zajedno oslobodimo“
Pravda pre 1 satjoš 33 povezane