Povezane vesti
Timotijević: Glumci moraju da budu avangarda
Nova 25.06.2020
"Umetnik mora da bude avangarda i da bude taj koji je u prvim linijama borbe. Ja kao nepripadnik LGBT zajednice koji ima mnogo prijatelja koji su LGBT, imam potrebu da ih zaštitim kao što sam uvek imao potrebu da zaštitim slabije", govori za Nova.rs… »
Timotijević dobitnik nagrade za doprinos LGBT populaciji
Nova 25.06.2020
Dobitnik ovogodišnje nagrade “Duga” je glumac Miloš Timotijević. Za ovu nagradu Miloš Timotijević je nominovan zbog uloge policajca Stupara u vrlo popularnoj domaćoj seriji „Južni vetar“, tj. zbog njegovog odgovora na burne reakcije koje je u javnosti… »
Glumac Miloš Timotijević dobitnik nagrade Duga
N1 Info 25.06.2020
Glumac Miloš Timotijević dobitnik je ovogodišnje nagrade "Duga" koju dodeljuje Gej strejt alijansa (GSA) za doprinos borbi protiv homofobije i transfobije. Timotijeviću je nagrada dodeljena zbog njegovog odgovora na burne reakcije koje je u javnosti… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 1 satjoš 56 povezanih

Zahlađenje do četvrtka, pa pakleni dan, pa polarni vrtlog: Stiže kraj tropskih temperatura, ali se spremite na pravi vremenski rolerkoster
Blic pre 22 minutajoš 24 povezane

Goran Vesić hitno operisan: Sinoć mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje
Euronews pre 22 minutajoš 18 povezanih

Pregovori o minimalnoj ceni rada za 2026. godinu počinju danas
Serbian News Media pre 22 minutajoš 17 povezanih

FOTO: Građani ispred novosadskog suda da podrže uhapšene koji su na saslušanju, blokirana Sutjeska
Radio 021 pre 2 minutajoš 10 povezanih