Повезане вести

"Ер канада" приземљен: - заувек! Винс Картер тихо отишао у легенду

"Ер канада" приземљен: - заувек! Винс Картер тихо отишао у легенду

Спортал блиц 25.06.2020
Свака бајка има крај, па тако и ова, о популарном "Ер Канади". , чувени амерички кошаркаш, званично је објавио да одлази у пензију после изузетно дуге каријере. Један од најатрактивнијих кошаркаша свих времена, а најдуговчнији… »
Картер објавио крај каријере: Краљ закуцавања скромно је отишао у легенду!

Картер објавио крај каријере: Краљ закуцавања скромно је отишао у легенду!

Вести онлине 25.06.2020
Одлуком да само 22 екипе наставе НБА сезону због прекида услед пандемије коронавируса, стављена је тачка на више него богату каријеру Винса Картера, с обзиром на то да се Атланта није нашла у одараном друштву. – Званично сам… »
Винс Картер и званично рекао да је крај

Винс Картер и званично рекао да је крај

Спортске.нет 25.06.2020
Готова је играчка каријера Винса Картера. Коронавирус је учинио много тога лошег, а нисмо видели ни опроштајну утакмицу Винса Картера за коју је требало да зна да је опроштајна. Већ смо писали о њему и његовом опроштају од НБА… »
Картер потврдио: Завршио сам са играњем кошарке

Картер потврдио: Завршио сам са играњем кошарке

Н1 Инфо 25.06.2020
Винс Картер потврдио је да је завршио каријеру, после 22 сезоне проведене у најјачој лиги света. Одлуком да само 22 екипе наставе НБА сезону због прекида услед пандемије коронавируса, стављена је тачка на више него богату… »
Време је за пензију: Картер рекао “збогом” после 22 године

Време је за пензију: Картер рекао “збогом” после 22 године

Нова 25.06.2020
Винс Картер, НБА легенда, потврдио је да је завршио играчку каријеру после чак 22 сезоне проведене на паркетима у најјачој лиги света. Време је за пензију… Сезону у НБА наставиће 22 екипе након прекида услед пандемије… »

Вести дана »