Povezane vesti

Vajber poziva na bojkot Fejsbuka: „Nemarno i šokantno, otišli su predaleko“

Vesti online 26.06.2020
Rakuten (u čijem je Vajber vlasništvu) i Fejsbuk zaratili su oko nekoliko stvari, ali ukratko, pravi razlog leži u tome što Vajber nije saglasan sa politikom koju Fejsbuk zastupa i njihovim načinom poslovanja. Zato će aplikacija ukloniti Facebook… »

Rat Fejsbuka i Vibera: "Nemarno i šokantno, otišli su predaleko"

Večernje novosti 26.06.2020
Jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje u Srbiji, Viber, zvanično prekida saradnju sa kompanijom Fejsbuk. Jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje u Srbiji, Viber, zvanično prekida saradnju sa kompanijom Fejsbuk. Rakuten (u čijem… »

Viber prekida poslovne odnose sa Fejsbukom

PC Press 26.06.2020
“ Zloupotreba korisničkih podataka i nemogućnost suprotstavljanja nasilničkoj retorici Fejsbuka prešli su svaku meru, zbog čega Viber preduzima odgovarajuće mere poput obustave zakupa reklamnog prostora i uklanjanja svih dodirnih tačaka sa svoje… »

Viber "raskinuo" sa Facebookom "neograničenog širenja nasilnog sadržaja"

Telegraf 26.06.2020
Viber je odlučio da se solidariše sa ciljevima pokreta #StopHateForProfit i nadalje prekine sve poslovne odnose sa kompanijom Facebook. Jedna od vodećih aplikacija za razmenu poruka i besplatnu komunikaciju na svetu kompanija "Rakuten Viber" objavila… »

Viber prekida poslovne odnose sa Fejsbukom

RTV 26.06.2020
BEOGRAD - Jedna od vodećih aplikacija za razmenu poruka i besplatnu komunikaciju na svetu kompanija "Rakuten Viber" objavila je da prekida sve poslovne odnose sa Fejsbukom. "Zloupotreba korisničkih podataka i nemogućnost suprotstavljanja nasilničkoj… »

Potres iz Vajbera: Prekidaju sve veze sa Fejsbukom

Nova 26.06.2020
Zloupotreba korisničkih podataka i nemogućnost suprotstavljanja nasilničkoj retorici Fejsbuka prešli su svaku meru, zbog čega Viber preduzima odgovarajuće mere poput obustave zakupa reklamnog prostora i uklanjanja svih dodirnih tačaka sa svoje… »

Viber obustavio svaku poslovnu saradnju sa Fejsbukom

N1 Info 26.06.2020
Aplikacija za razmenu poruka Viber prekinula je sve poslovne odnose sa kompanijom Facebook, saopšteno je. "Podstaknuti protestima pokrenutim širom SAD tokom proteklih nedelja, grupacija čije su članice šest organizacija, a među njima „Liga protiv… »

Vesti dana »