Повезане вести
Звездан Терзић има корона вирус!
Телеграф 26.06.2020
Генерални директор црвено-белих је код куће и добро се осећа. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић позитиван је на корона вирус! Њему је установљен позитиван тест након што се тестирао и резултат је стигао јутрос… »
Богдановић: Немојмо дозволити да заборавимо колико је Новак пружио нашој Србији и нашем народу
Спортски журнал 26.06.2020
Он је део Србије и увек ће бити наш шампион - наводи Богдан Богдановић. Поводам напада на Новака Ђоковића огласио се и кошаркашки репрезентативац Богдан Богдановић: - Жао ми је због немилих догађаја који се тренутно дешавају… »
Тони Надал о Адриа Туру: Корак уназад
Н1 Инфо 26.06.2020
Не стишавају се гласови поводом догађаја који су обележили Адриа Тур. Једна сјајна иницијатива на крају је доживела крах услед неколико позитивних налаза на коронавирус актера који су учествовали. Међу њима су први тенисер света… »
Богдановић: Не заборавите шта је Новак пружио нашој Србији
Н1 Инфо 26.06.2020
Кошаркаш Сакраменто Кингса и репрезентације Србије Богдан Богдановић још један је у низу врхунских спортиста који је дао подршку првом тенисеру света Новаку Ђоковићу. Србин је данима на мети иностраних медија због организације… »
Огласио се Надал: Штета за Новакову идеју, Срби немају строге мере!
Мондо 26.06.2020
За њега је то ипак била одлична иницијатива. За њега је то ипак била одлична иницијатива. Новак Ђоковић је константно у центру пажње и на удару светске јавности због ширења корона вируса на његовом Адриа туру одржаном у… »
Енглези из свих оружја "пуцају" у Ђоковића: Огласио се Бекер и запушио уста бахатим Острвљанима
Вечерње новости 26.06.2020
После Жила Симона и Борис Бекер је стао у одбрану некадашњег ученика Новака Ђоковића. После Жила Симона и Борис Бекер је стао у одбрану некадашњег ученика Новака Ђоковића. Наиме, п рви тенисер света данима је на удару због… »
Звездан Терзић заражен коронавирусом
Н1 Инфо 26.06.2020
Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић позитиван је на коронавирус, потврдили су из клуба. Како је наведено, Терзић се прво тестирао у суботу, када је налаз био негативан, али је због повишене температуре у четвртак… »
После Новака и Иванишевић има корону
Нова 26.06.2020
Горан Иванишевић, тренер Новака Ђоковића, позитиван је на коронавирус. Вест да некадашњи хрватски тенисер има позитиван тест на Цовид-19 најпре је пренео хрватски “Национал”, што је затим и он сам потврдио на свом Инстаграму… »
Иванишевић позитиван на корона вирус
Дневник 26.06.2020
ЗАГРЕБ: Некадашњи хрватски тенисер Горан Иванишевић, сада тренер Новака Ђоковића, позитиван је на корона вирус, потврђено је Тањугу. Иванишевић је један од организатора Адриа Тура, а после прекида турнира у Задру објавио је да… »
Иванишевић: Нажалост, управо сам сазнао резултате трећег теста на Ковид19
Тренер Новака Ђоковића је, после два негативна резултата на тесту, добио позитиван. Горан Иванишевић је ипак заражен вирусом корона. Тренер Новака Ђоковића, после два негативна резултата на тесту у последњих 10 дана, добио је… »
Горан Иванишевић позитиван на корона вирус
Спортски журнал 26.06.2020
Горан Иванишевић, тренер тенисера Новака Ђоковића, потврдио је да је позитиван на корона вирус. "Нажалост, након два негативна теста у последњих 10 дана, управо сам сазнао резултате данашњег, трећег теста и он је позитиван на… »
Горан Иванишевић објавио да је позитиван на корона вирус
Ал Јазеера 26.06.2020
Осјећам се добро и немам никаквих симптома, написао је директор тениског турнира у Задру који је изазвао велике критике. Горан Иванишевић, освајач Вимбледона из 2001. године, објавио је да је позитиван на корона вирус, те је тако… »
Иванишевић позитиван на коронавирус
Н1 Инфо 26.06.2020
Горан Иванишевић, тренер Новака Ђоковића, потврдио је да је позитиван на коронавирус. “Нажалост, после два негативна теста у последњих десета дана, управо сам сазнао да сам се тестирао позитивним на коронавирус. Осећам се добро… »
Звездан Терзић позитиван на Ковид-19
Моззарт спорт 26.06.2020
Генерални директор Црвене звезде у самоизолацији. Петорица фудбалера, а сада и генерални директор. Први оперативац Црвене звезде Звездан Терзић позитиван је на вирус Ковид-19, пренео је Курир. Према наводима истог листа… »
Шок из звезде: Звездан Терзић позитиван на ЦОВИД-19 – ‘Добро сам, надам се да ће за пар дана бити све у реду’
Хот спорт 26.06.2020
Нове лоше вести стижу нам из Љутице Богдана, након фудбалера, коронавирусом заражен је и генерални директор клуба Звездан Терзић. Терзић се јавности обратио путем ПР службе клуба и писаном изјавом потврдио натписе у појединим… »
И Звездан Терзић је заражен вирусом корона
Генерални директор црвено-белог тима је у добром здравственом стању и налази се код куће. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић заражен је вирсуом корона! Њему је установљен позитиван тест након што се превентивно… »
Терзић позитиван на коронавирус
Нови магазин 26.06.2020
Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић саопштио је данас да је позитиван на коронавирус. Након што је Звезда раније ове недеље потврдила да су петорица фудбалера тог клуба позитивна на нови вирус, данас… »
"Скочила ми је: Температура..." Звездан Терзић открио: Имам корона вирус!
Спортал блиц 26.06.2020
Генерални директор ФК Црвена звезда инфициран је новим корона вирусом. "Позитиван сам на Цовид 19. То је резултат који сам данас добио после јучерашњег тестирања. У суботу пре прославе титуле сам се тестирао и тест је показао… »
Звездан Терзић заражен коронавирусом
Нова 26.06.2020
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, заражен је коронавирусом. Он се обратио јавности и саопштио да је позитивно тестиран на вирус Цовид-19. “То је резултат који сам данас добио после јучерашњег тестирања”, навео… »
Шири се зараза: Звездан Терзић има корону!
Мондо 26.06.2020
Генерални директор Црвене звезде "закачио" је вирус. Генерални директор Црвене звезде "закачио" је вирус Зараза се шири у српском спорту. После петорице фудбалера Црвене звезде који су били позитивни на корона вирус, сада је и… »
Енглези замерају Новаку због турнира, али не криве навијаче Ливерпула што у маси славе шампионску титулу (видео)
Има оних поштенијих медија којима подједнако смета окупљање на турнирима у Београду и Задру, као на улицама Напуља и Ливерпула. И док су лицемерни Енглези сваљивали дрвље и камење на Новака Ђоковића, због организације… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана