Повезане вести
Лутовац: Рад ДС опструишу они који су изгубили привилегије
Нови магазин 26.06.2020
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац изјавио је данас да опструкције у странци раде они који су изгубили досадашње привилегије, који као вечити функционери не желе реформе у странци и који се залажу са сарадњу са… »
Лутовац: ДС опструишу они који су изгубили привилегије у странци
Н1 Инфо 26.06.2020
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац изјавио је да опструкције у странци раде они који су изгубили досадашње привилегије, који као вечити функционери не желе реформе у странци и који се залажу са сарадњу са… »
Шумарац: Нова седница Главног одбора ДС у недељу у Дому омладине
Н1 Инфо 26.06.2020
Функционер Демократске странке (ДС) Драгослав Шумарац навео је за Н1 да је Статутарна комисија поништила одлуку Председништва и донела одлуку да верификацију присуства на Главног одбора врши верификациона комисија коју су они… »
Лутовац: Шутановац, Божовић и Милојчић покушавају иза кулиса да воде ДС
Данас 26.06.2020
Ми као странка никога нисмо искључили, људи су то сами чинили кандидовањем на другим листама или вођењем кампање за друге листе, изјавио је данас председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац који је Драгана Шутановца… »
Лутовац: Неки навикли на функције, само - где сам ту ја?
РТВ 26.06.2020
БЕОГРАД - Председник ДС Зоран Лутовац изјавио је да ће бранити странку од оних који су је узурпирали, а то су, како је рекао на прес конференцији, они који су остали без партијских и државних функција. Лутовац је новинарима рекао… »
Вести дана »
Дијана Хрка наставила штрајк глађу, испред Скупштине мирно, Таковска и Булевар краља Александра проходни за саобраћај
РТВ пре 7 сатијош 36 повезаних
ВИДЕО Новак опет „пробудио звер“: Поцепао мајицу и показао колико му значи титула
Нова пре 24 сатајош 76 повезаних
Украјина: У руским нападима погођене трафостанице које напајају две нуклеарне електране
Политика пре 38 минутајош 67 повезаних