Povezane vesti

Juronjuz: Crnogorski državljani od 1. jula mogu u EU

Nova 26.06.2020
Crnogorski državljani će od 1. jula moći da putuju u zemlje Evropske unije, javlja Juronjuz. Portal prenosi da zvaničnici u Briselu raspravljaju za koje će države toga datuma da otvore granice. Navodi se da postoje dve liste – spisak zemalja… »

EU još uvek razmatra otvaranje granica prema Srbiji

Radio 021 26.06.2020
Srbija se nalazi na listi zemalja čijim građanima će od 1. jula biti dozvoljen ulazak u EU, odlučili su zvaničnici u Briselu, prenosi Euronews (Juronjuz). Prema nacrtu odluke, u koji je Euronews imao uvid, postoje dve liste, jedna pozitivna i druga… »

Nacrt liste zemalja čiji će građani od 1. jula moći u EU, Srbija na spisku

RTS 26.06.2020
Zvaničnici EU razmatraju državljanima kojih zemalja će biti dozvoljeno da od 1. jula uđu u EU. Prema nacrtu liste do koje je došao "Juronjuz", Srbija je na tom spisku. Granice Evropske unije otvoriće se 1. jula za državljane trećih zemalja. Prema… »

Da li ćemo moći da putujemo u EU od 1.jula, evo od čega zavisi

Mondo 26.06.2020
Ambasadori EU 27 na sastanku u Briselu još nisu doneli odluku o otvaranju spoljnih granica Unije od 1. jula uključujući i otvaranje prema zemljama Zapadnog Balkana. Ambasadori EU 27 na sastanku u Briselu još nisu doneli odluku o otvaranju spoljnih… »

Objavljen nacrt liste zemalja čiji će građani moći u EU od 1. jula, među njima je i Srbija

Blic 26.06.2020
Prama najnovijem nacrtu spiska zemalja čiji će građani moći da uđu u Evropsku uniju od 1. jula, nalazi se i Srbija, upravo je objavljeno u Briselu. Zvaničnici u Briselu trenutno raspravljaju o tome kojim zemljama će biti omugućen ulaz, a kojima… »

Srbija na listi zemalja koje od prvog jula mogu u EU

Nova 26.06.2020
Zvaničnici u Briselu danas će doneti odluku kojim zemljama će biti dozvoljeno da uđu u EU od prvog jula, a prema listi koju je objavio Euronjuz (Euronews) Srbija je na pozitivnoj listi. Postoje dve liste, jedna za one koje će biti na pozitivnoj… »

Srbija na listi zemalja čiji građani od 1. jula mogu u EU, da li će granice biti otvorene

RTV 26.06.2020
BRISEL - Srbija se nalazi na listi zemalja čijim građanima će od 1. jula biti dozvoljen ulazak u EU, odlučili su zvaničnici u Briselu, prenosi Euronews (Juronjuz). Prema nacrtu odluke, u koji je Euronews imao uvid, postoje dve liste, jedna pozitivna… »

Srbija na listi zemalja čiji građani od 1. jula mogu da uđu u EU!

Vesti online 26.06.2020
Prema najnovijem nacrtu spiska zemalja čiji će građani moći da uđu u Evropsku uniju od 1. jula, nalazi se i Srbija, upravo je objavljeno u Briselu. Zvaničnici u Briselu trenutno raspravljaju o tome kojim zemljama će biti omugućen ulaz, a kojima… »

Pada rampa: Srbija na listi zemalja čiji građani od 1. jula mogu u EU

Večernje novosti 26.06.2020
Srbija se nalazi na listi zemalja čijim građanima će od 1. jula biti dozvoljen ulazak u EU, odlučili su zvaničnici u Briselu. BRISEL - Srbija se nalazi na listi zemalja čijim građanima će od 1. jula biti dozvoljen ulazak u EU, odlučili su… »

Pada rampa za Srbiju: EU na korak od odluke da od 1. jula otvori granice za Srbe

Kurir 26.06.2020
Građani Srbije bi od 1. jula mogli slobodno da uđu na teritoriju Evropske unije, ukoliko zvaničnici Briselu usvoje listu na sastanku povodom otvaranja granica. Naime, postoje dve liste. Jedna za one kojima će biti dozvoljeno i druga za one kojima… »

Vesti dana »