Повезане вести
Корона ћао, коначно: Српски репрезентативци се опорављају!
Мондо 26.06.2020
Добре вести. Добре вести. Док је у Србији поново велики пораст заражених, појављују се и добре вести - да се познати одбојкаши коначно опорављају. Срећко Лисинац, дугогодишњи репрезентативац, објавио је на друштвеним мрежама… »
"Најзад: - негативан резултат!" Једна лепа вест, али још увек три наша одбојкаша имају корону
Спортал блиц 26.06.2020
Једхна добра вест из света одбојке. Одбојкашки репрезентативац Србије Срећко Лисинац саопштио је да је негативан на корона вирус. - После 20 дана изолације напокон могу да вам кажем да сам добио негативне резултате теста на… »
Лисинац оздравио: Блокер Србије коначно негативан на коронавирус
Вести онлине 26.06.2020
Одбојкашки репрезентативац Србије Срећко Лисинац саопштио је данас да је негативан на корона вирус. – После 20 дана изолације напокон могу да вам кажем да сам добио негативне резултате теста на Цовид-19. Хвала свима на порукама… »
Лисинац негативан на коронавирус после 20 дана
Нова 26.06.2020
Одбојкашки репрезентативац Србије Срећко Лисинац саопштио је да је негативан на коронавирус. “После 20 дана изолације напокон могу да вам кажем да сам добио негативне резултате теста на Цовид-19. Хвала свима на порукама подршке и… »
Одбојкаш Србије тек после 20 дана победио корону: Лисинац објавио лепе вести
Телеграф 26.06.2020
Полако се опорављају и одбојкаши. Одбојкашки репрезентативац Србије Срећко Лисинац саопштио је да је негативан на корона вирус. - После 20 дана изолације напокон могу да вам кажем да сам добио негативне резултате теста на… »
Вести дана »
Москва: Нема компромисне верзије америчког плана; Зеленски: Неће бити једноставних решења
РТС пре 22 минутајош 11 повезаних
Ноћ у Београду: Четири особе лакше повређене у две саобраћајне незгоде
Курир пре 42 минутајош 7 повезаних
Народна скупштина гласа о 58 тачака, међу којима је и предлог буџета за 2026. годину
РТС пре 1 сатјош 6 повезаних
Данас местимично облачно, на планинама могућ слаб снег
Глас Западне Србије пре 22 минутајош 7 повезаних