Повезане вести

"Гаги није хтео теби и нини да препише стан, ево шта ме је питао пет пута": Анабела сасула Луни горку истину, па она…

"Гаги није хтео теби и нини да препише стан, ево шта ме је питао пет пута": Анабела сасула Луни горку истину, па она…

Блиц 26.06.2020
Анабела Атијас данас је својој ћерки Луни отворила душу о емоцијама које тренутно осећа према њеном оцу, а свом бившем мужу, Гагију Ђоганију. Поред тога, она је изнела поједине детаље из њихове бурне прошлости. - Ја нисам… »
Гаги није хтео да препише Луни и нини стан! Анабела причала о емоција према бившем мужу, а онда открила ово! Шок

Гаги није хтео да препише Луни и нини стан! Анабела причала о емоција према бившем мужу, а онда открила ово! Шок

Курир 26.06.2020
Анабела Атијас и Луна Ђогани данашњи дан проводе на Рајском острву, где су у потпуности усредсређене једна на другу, а током целог дана разговрају о свим темама које их тиште. Тако је Анабела открила Луни каква осећања сада… »
Имам трауме од мушкараца који скачу на жене! Луна покушала да оправда Марка на све начине, Анабела јој овако одбрусила!

Имам трауме од мушкараца који скачу на жене! Луна покушала да оправда Марка на све начине, Анабела јој овако одбрусила!

Курир 26.06.2020
Луна Ђогани и Анабела Атијас данашњи дан проводе на Рајском острву, где након што су изгладиле однос, причају о свим оним темама због којих су долазиле у сукоб, а првенствено о Марку Миљковићу. Док је Анабела ве време… »
Вас 3 се дружите, ја ходам као бедница: Анабела се јадала Луни! Мајка и ћерка развезале језик, поменуле и гагија (видео)

Вас 3 се дружите, ја ходам као бедница: Анабела се јадала Луни! Мајка и ћерка развезале језик, поменуле и гагија (видео)

Курир 26.06.2020
Луна Ђогани нашла се са мајком Анабелом Атијас на Рајском острву, па су отворено причале о својим проблемима. "Да нам је тад неко рекао да ћемо ући овде и пореметити свој однос... Шта би сад радила да можеш да вратиш време?"… »
Мајка и ћерка друже се као некад: Анабела и Луна добиле топ изненађење, а ево како се проводе! (видео)

Мајка и ћерка друже се као некад: Анабела и Луна добиле топ изненађење, а ево како се проводе! (видео)

Курир 26.06.2020
Анабела Атијас и Луна Ђогани јуче су се помириле у Рајском врту и том приликом Дрво мудрости им је обећало да ће имати прилику да заједно проведу дан на Рајском острву како би у потпуности изгладиле свој однос. "Јао како је… »

Вести дана »