Повезане вести
"Гаги није хтео теби и нини да препише стан, ево шта ме је питао пет пута": Анабела сасула Луни горку истину, па она…
Блиц 26.06.2020
Анабела Атијас данас је својој ћерки Луни отворила душу о емоцијама које тренутно осећа према њеном оцу, а свом бившем мужу, Гагију Ђоганију. Поред тога, она је изнела поједине детаље из њихове бурне прошлости. - Ја нисам… »
Гаги није хтео да препише Луни и нини стан! Анабела причала о емоција према бившем мужу, а онда открила ово! Шок
Курир 26.06.2020
Анабела Атијас и Луна Ђогани данашњи дан проводе на Рајском острву, где су у потпуности усредсређене једна на другу, а током целог дана разговрају о свим темама које их тиште. Тако је Анабела открила Луни каква осећања сада… »
Имам трауме од мушкараца који скачу на жене! Луна покушала да оправда Марка на све начине, Анабела јој овако одбрусила!
Курир 26.06.2020
Луна Ђогани и Анабела Атијас данашњи дан проводе на Рајском острву, где након што су изгладиле однос, причају о свим оним темама због којих су долазиле у сукоб, а првенствено о Марку Миљковићу. Док је Анабела ве време… »
Вас 3 се дружите, ја ходам као бедница: Анабела се јадала Луни! Мајка и ћерка развезале језик, поменуле и гагија (видео)
Курир 26.06.2020
Луна Ђогани нашла се са мајком Анабелом Атијас на Рајском острву, па су отворено причале о својим проблемима. "Да нам је тад неко рекао да ћемо ући овде и пореметити свој однос... Шта би сад радила да можеш да вратиш време?"… »
Мајка и ћерка друже се као некад: Анабела и Луна добиле топ изненађење, а ево како се проводе! (видео)
Курир 26.06.2020
Анабела Атијас и Луна Ђогани јуче су се помириле у Рајском врту и том приликом Дрво мудрости им је обећало да ће имати прилику да заједно проведу дан на Рајском острву како би у потпуности изгладиле свој однос. "Јао како је… »
Вести дана »
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних
Стартовала легализација: поште у Лесковцу раде уз повремено успорење система
Југмедиа пре 10 минутајош 114 повезане