Povezane vesti
Gagi nije hteo da prepiše Luni i nini stan! Anabela pričala o emocija prema bivšem mužu, a onda otkrila ovo! Šok
Kurir 26.06.2020
Anabela Atijas i Luna Đogani današnji dan provode na Rajskom ostrvu, gde su u potpunosti usredsređene jedna na drugu, a tokom celog dana razgovraju o svim temama koje ih tište. Tako je Anabela otkrila Luni kakva osećanja sada gaji prema njenom ocu, a… »
"Gagi nije hteo tebi i nini da prepiše stan, evo šta me je pitao pet puta": Anabela sasula Luni gorku istinu, pa ona…
Blic 26.06.2020
Anabela Atijas danas je svojoj ćerki Luni otvorila dušu o emocijama koje trenutno oseća prema njenom ocu, a svom bivšem mužu, Gagiju Đoganiju. Pored toga, ona je iznela pojedine detalje iz njihove burne prošlosti. - Ja nisam nikada osporavala da je… »
Imam traume od muškaraca koji skaču na žene! Luna pokušala da opravda Marka na sve načine, Anabela joj ovako odbrusila!
Kurir 26.06.2020
Luna Đogani i Anabela Atijas današnji dan provode na Rajskom ostrvu, gde nakon što su izgladile odnos, pričaju o svim onim temama zbog kojih su dolazile u sukob, a prvenstveno o Marku Miljkoviću. Dok je Anabela ve vreme prebacivala Luni, jer smatra… »
Vas 3 se družite, ja hodam kao bednica: Anabela se jadala Luni! Majka i ćerka razvezale jezik, pomenule i gagija (video)
Kurir 26.06.2020
Luna Đogani našla se sa majkom Anabelom Atijas na Rajskom ostrvu, pa su otvoreno pričale o svojim problemima. "Da nam je tad neko rekao da ćemo ući ovde i poremetiti svoj odnos... Šta bi sad radila da možeš da vratiš vreme?", pitala je Anabela… »
Majka i ćerka druže se kao nekad: Anabela i Luna dobile top iznenađenje, a evo kako se provode! (video)
Kurir 26.06.2020
Anabela Atijas i Luna Đogani juče su se pomirile u Rajskom vrtu i tom prilikom Drvo mudrosti im je obećalo da će imati priliku da zajedno provedu dan na Rajskom ostrvu kako bi u potpunosti izgladile svoj odnos. "Jao kako je lepo", rekla je Luna. "Mogu… »
Vesti dana »
!['Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac](https://nstatic.net/img/logo/s/bbc-news.png)
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 6 satijoš 12 povezanih
![Danas uz praznični trobroj Kurira – velika ikona Sretenje Gospodnje kao poseban poklon!](https://nstatic.net/510/38988510bqtdfj.jpg)
Danas uz praznični trobroj Kurira – velika ikona Sretenje Gospodnje kao poseban poklon!
Kurir pre 26 minutajoš 8 povezanih