Povezane vesti
Šarčević: Ponovljeni test u Novom Pazaru prošao odlično
Mondo 26.06.2020
Ponavljanje kombinovanog testa u Novom Pazaru proteklo je odlično, bez prepisivanja i bez korišćenja nedozvoljenih sredstava, kaže ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević. Ponavljanje kombinovanog testa u Novom Pazaru proteklo je… »
Sandžak haber 26.06.2020
BEOGRAD – Ponavljanje kombinovanog testa u Novom Pazaru proteklo je odlično, bez prepisivanja i bez korišćenja nedozvoljenih sredstava, kaže ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i poručuje da će svi odgovorni za dešavanja na… »
IndeksOnline 26.06.2020
BEOGRAD – Ponavljanje kombinovanog testa u Novom Pazaru proteklo je odlično, bez prepisivanja i bez korišćenja nedozvoljenih sredstava, kaže ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i poručuje da će svi odgovorni za dešavanja na… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor (FOTO)
N1 Info pre 10 minutajoš 45 povezanih
Hladno jutro sa mrazom i maglom, u Timočkoj krajini ledena kiša i zrnasti sneg
Glas Zaječara pre 1 satjoš 26 povezanih
Kraj jedne ere - poslednji ples je završen! Višestruki grend slem šampion odigrao svoj poslednji meč u karijeri na Australijan openu
Večernje novosti pre 26 minutajoš 45 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 25 minutajoš 24 povezane
Za rubriku "Verovali ili ne?" Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone
Večernje novosti pre 2 satajoš 24 povezane