Povezane vesti
"Informatika" opominje dužnike da izmire obaveze
Moj Novi Sad 26.06.2020
Na ime dugovanja za plaćanje komunalno-stambenih usluga u Novom Sadu JKP "Informatika" poslala je opomene građanima i pravnim licima. Kada su fizička lica u pitanju obuhvaćen je period od juna 2019. do januara 2020. godine, a rok za izmirenje duga po… »
Informatika šalje opomene dužnicima
Radio 021 26.06.2020
JKP "Informatika" šalje opomene na ime dugovanja za komunalno - stambene usluge. Kada su fizička lica u pitanju, obuhvaćen je period jun 2019 - januar 2020, a rok za izmirenje duga po opomeni je 10. jul. Rok za izmirenje duga po opomeni za pravna lica i… »
JKP "Informatika" šalje opomene
NoviSad.com 26.06.2020
Novi Sad - JKP "Informatika" šalje opomene na ime dugovanja za komunalno – stambene usluge. Za fizička lica obuhvaćen je period od juna prošle do januara ove godine, a rok za izmirenje duga po opomeni je 10. jul. Rok za izmirenje duga po opomeni za… »
Informatika opominje dužnike
Dnevnik 26.06.2020
Na ime dugovanja za plaćanje komunalno – stambenih usluga u Novom Sadu JKP „Informatika“ poslala je opomene građanima i pravnim licima. Kada su fizička lica u pitanju obuhvaćen je period jun 2019-januar 2020, a rok za izmirenje duga po opomeni je… »
"Informatika" opominje dužnike
RTV 26.06.2020
NOVI SAD - JKP "Informatika" šalje opomene na ime dugovanja za komunalno – stambene usluge. Kada su fizička lica u pitanju obuhvaćen je period jun (2019.) - januar (2020.), a rok za izmirenje duga po opomeni je 10. jul. Rok za izmirenje duga po opomeni… »
Vesti dana »
(Foto/video) Gore magacini sa štofovima: Veliki požar zahvatio industrijsku zonu u Novom Pazaru
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 44 povezane
RHMZ izdao upozorenje na ledenu kišu u Timočkoj krajini, sutra olujni vetar
RTS pre 35 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 15 minutajoš 44 povezane
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 20 minutajoš 24 povezane