Povezane vesti
Božinović najavio nove promene za prelazak granice sa Hrvatskom
RTV 26.06.2020
ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova i šef Nacionalnog štaba za civilnu zaštitu Davor Božinović najavio je danas ponovo revidiranje odluke o obaveznom 14-todnevnom karantinu za građane BiH, Srbije i Severne Makedonije, koja je doneta pre samo dva dana… »
Najavili nove odluke za ulazak u Hrvatsku iz Srbije!
Mondo 26.06.2020
Ministar unutrašnjih poslova i šef Nacionalnog štaba za civilnu zaštitu Davor Božinović najavio je danas ponovo revidiranje odluke o obaveznom 14-todnevnom karantinu za građane BiH, Srbije i Severne Makedonije. Ministar unutrašnjih poslova i šef… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 40 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Iran reagovao na Trampove pretnje: Amerika šalje svoje vojnike u grob, a ne nas u kameno doba
Telegraf pre 55 minutajoš 54 povezane