Povezane vesti
MITROVIQ: PARTNERITET QEVERISËS ME TË GJITHË, EDHE ME MUSLIUN
Bujanovačke 26.06.2020
Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 26 qershor 2020. Për dallim nga viti 2016, kur Lëvizja e Progresit Demokratik (LPD) ishte një pengesë për pjesëmarrjen e tyre në bashkëqeverisjen lokale, tani për Progresistët e Bujanocit dhe koalicioni që ata… »
NË BUJANOC ZGJEDHJET DO TË PËRSËRITEN NË 9 NJËSI ZGJEDHORE
Bujanovačke 26.06.2020
Bujanoc, 26 qershor 2020 – Komisioni Zgjedhor Republikan (KZR) miratoi të premten aktvendim për rivotim në 9 njësi zgjedhore në komunën e Bujanocit për zgjedhjet parlamentare. Në këtë dokument, i publikuar nga KZR, nuk tregon arsyet pse u… »
MAQEDONIA E VERIUT HAP KUFIJTË
Bujanovačke 26.06.2020
Bujanoc, Tabanoc, 26 qershor 2020 – Maqedonia e Veriut hapi vendkalimet kufitare me Serbinë. Nga e premtja nuk ka nevojë për testim ndaj virusit Korona, ndërkohë është hequr edhe karantinimi i obliguar prej 14 ditësh. Hyrja në Maqedoninë e… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 53 minutajoš 55 povezanih

Studenti iz različitih delova Srbije stižu u Beograd: Očekuje se dolazak na Terazije
Mondo pre 28 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih