Повезане вести
Кон: Очекујете да напустим Кризни штаб? Предложићу нове мере
Вести онлине 26.06.2020
Епидемиолог Предраг Кон казао је да нец́е да „дезертира“, вец́ ц́е остати у Кризном штабу, а за пораст број заражених окривио је оне који нису поштовали мере. Упозорио за дерби Ко је одговоран за тренутну ситуацију. Како преноси… »
Кон: Ја сам био за санкције, али то није усвојено
Дневник 26.06.2020
БЕОГРАД: Епидемиолог Предраг Кон поручио је данас да неће да "дезертира", већ ће да остане у Кризном штабу, у тренутку када видимо нови "пик" у првом таласу корона вируса. "Све време се залажем за санкције, кажу ми да не може… »
Кон: Све време се залажем за санкције, кажу ми да не може, и шта да кажем на то?
Н1 Инфо 26.06.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је за тренутну епидемиолошку ситуацију у Србији одговоран вирус, али и они који су омогућили више од 5.000 људи на фудбалском стадиону и одржавање матурских вечери. "Или ћемо да… »
Кон: За епидемиолошку ситуацију крив вирус, али и организатори утакмица
Нови магазин 26.06.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је за тренутну епидемиолошку ситуацију у Србији одговоран вирус, али и они који су омогућили више од 5.000 људи на фудбалском стадиону и одржавање матурских вечери. "Или ћемо да… »
Кон: Нећу да “дезертирам” из Кризног штаба
Нова 26.06.2020
Први епидемиолог Србије др Предраг Кон поручује да неће да "дезертира", већ ће да остане у Кризном штабу, у тренутку када видимо нови "пик" у првом таласу коронавируса. Каже да је тражио да се уведу санкције за непоштовање мера… »
Кон: Крив је вирус, али и онај ко је дозволио утакмице са пуно гледалаца и матурске вечери
Спутник 26.06.2020
Први епидемиолог Србије поручује да неће да „дезертира“, већ ће да остане у Кризном штабу, у тренутку када видимо нови „пик“ у првом таласу вируса корона, преноси РТС. Каже да је тражио да се уведу казне за непоштовање… »
Вести дана »

Вашингтонски сусрет Трампа и Зеленског: Фокус на Томахавце и тон дијалога
Слободна Европа пре 10 минутајош 19 повезаних

Бивши Трампов саветник Џон Болтон оптужен да је склонио поверљива документа
РТС пре 1 сатјош 10 повезаних

Стиже промена времена: После кише и ветра, викенд нам доноси сунце
Еуроневс пре 55 минутајош 8 повезаних

(Видео) Мушкарац убијен на игралишту Тело младића пронађено у локви крви полиција савладала наоружаног убицу
Дневник пре 1 сатјош 11 повезаних