Povezane vesti
Kon: Očekujete da napustim Krizni štab? Predložiću nove mere
Vesti online 26.06.2020
Epidemiolog Predrag Kon kazao je da neće da „dezertira“, već će ostati u Kriznom štabu, a za porast broj zaraženih okrivio je one koji nisu poštovali mere. Upozorio za derbi Ko je odgovoran za trenutnu situaciju. Kako prenosi RTS, Kon je tražio da se… »
Kon: Ja sam bio za sankcije, ali to nije usvojeno
Dnevnik 26.06.2020
BEOGRAD: Epidemiolog Predrag Kon poručio je danas da neće da "dezertira", već će da ostane u Kriznom štabu, u trenutku kada vidimo novi "pik" u prvom talasu korona virusa. "Sve vreme se zalažem za sankcije, kažu mi da ne može. Šta ja na to da kažem… »
Kon: Sve vreme se zalažem za sankcije, kažu mi da ne može, i šta da kažem na to?
N1 Info 26.06.2020
Epidemiolog Predrag Кon izjavio je danas da je za trenutnu epidemiološku situaciju u Srbiji odgovoran virus, ali i oni koji su omogućili više od 5.000 ljudi na fudbalskom stadionu i održavanje maturskih večeri. "Ili ćemo da poštujemo mere ili nećemo da… »
Kon: Za epidemiološku situaciju kriv virus, ali i organizatori utakmica
Novi magazin 26.06.2020
Epidemiolog Predrag Кon izjavio je danas da je za trenutnu epidemiološku situaciju u Srbiji odgovoran virus, ali i oni koji su omogućili više od 5.000 ljudi na fudbalskom stadionu i održavanje maturskih večeri. "Ili ćemo da poštujemo mere ili nećemo da… »
Kon: Neću da “dezertiram” iz Kriznog štaba
Nova 26.06.2020
Prvi epidemiolog Srbije dr Predrag Kon poručuje da neće da "dezertira", već će da ostane u Kriznom štabu, u trenutku kada vidimo novi "pik" u prvom talasu koronavirusa. Kaže da je tražio da se uvedu sankcije za nepoštovanje mera, ali da to nije usvojeno… »
Kon: Kriv je virus, ali i onaj ko je dozvolio utakmice sa puno gledalaca i maturske večeri
Sputnik 26.06.2020
Prvi epidemiolog Srbije poručuje da neće da „dezertira“, već će da ostane u Kriznom štabu, u trenutku kada vidimo novi „pik“ u prvom talasu virusa korona, prenosi RTS. Kaže da je tražio da se uvedu kazne za nepoštovanje epidemioloških mera, ali da to… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 60 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 54 minutajoš 38 povezanih

Ubici Čarlija Kirka preti smrtna kazna! Zvaničnici zapreti muškarcu u crnom, cela Amerika na nogama
Blic pre 29 minutajoš 126 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 15 minutajoš 19 povezanih

Vučić primio holivudskog glumca Stivena Sigala i njegovog sina, evo šta je povod (foto)
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih