Povezane vesti

Šabić: Brnabić misli da je jača od Ustava

Nova 27.06.2020
Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID 19 23. juna doneo je zaključak po kom sve medicinsko osoblje može biti premeštano i poslato na rad u bilo koju zdravstvenu ustanovu ili privremenu bolnicu, po usmenom nalogu poslodavca. Po ovom aktu… »

Vlada preti: Kazne za medicinske radnike ako odbiju premeštaj u vreme korone

Pravda 27.06.2020
Medicinski radnici, saradnici i drugi zaposleni u zdravstvenim ustanovama mogu biti premešteni u bilo koju javnu zdravstvenu ustanovu ili privremenu bolnicu kojoj nedostaje potreban broj radnika, odlučeno je na sednici Kriznog štaba. Državni sekretar… »

Raskrikavanje: Zaključak kriznog štaba predviđa otkaz za medicinare koji ne pristanu na premeštaj u kovid centre

Radio 021 27.06.2020
Medicinskim radnicima širom Srbije stigao je zaključak Kriznog štaba od 23. juna po kome svaki zdravstveni radnik može biti upućen u bilo koju zdravstvenu ustanovu ili privremenu bolnicu gde fali kadar za borbu protiv virusa korona, a ukoliko odbije… »

Država upućuje zdravstvene radnike u bolnice, koje nemaju dovoljno osoblja za suzbijanje epidemije

Danas 27.06.2020
Zbog suzbijanja epidemije korona virusa, zaposleni u državnim bolnicama, biće upućivani u druge zdravstvene ustanove u kojima nema dovoljno lekara i drugog medicinskog osoblja. Onima koji to odbiju, zaprećeno je otkazom. To je navedeno u Zaključku… »

Nova odluka Kriznog štaba: Svako nepostupanje po nalogu može se kažnjavati

Večernje novosti 26.06.2020
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Berislav Vekić objašnjava da se svako nepostupanje po nalogu nadređenog može kažnjavati i otkazom. Medicinski radnici, saradnici i drugi zaposleni u zdravstvenim ustanovama mogu biti premešteni u bilo… »

Vesti dana »