Povezane vesti

"Bitka još nije dobijena" 10: novih žarišta korona virusa u Italiji, proglašene crvene zone

Blic 27.06.2020
Širom Italije, četiri meseca od početka krize sa korona virusom, broj novoobolelih je u padu, međutim identifikovano je deset novih žarišta zaraze u različitim delovima zemlje. - Mala žarišta zaraze koja su nedavno prijavljena pokazuju da bitka… »

Bitka još nije dobijena - deset novih žarišta korona virusa u Italiji!

Mondo 27.06.2020
Posle više od četiri neverovatno teška meseca za Italiju, taman kada smo pomislili da je gotovo, identifikovano deset novih žarišta virusa u toj zemljI! Posle više od četiri neverovatno teška meseca za Italiju, taman kada smo pomislili da je… »

Deset novih žarišta korona virusa u Italiji

RTV 27.06.2020
ĐENOVA - Širom Italije, četiri meseca od početka krize sa korona virusom, broj novoobolelih je u padu, međutim identifikovano je deset novih žarišta zaraze u različitim delovima zemlje. "Mala žarišta zaraze koja su nedavno prijavljena pokazuju… »

Bitka još nije dobijena: Korona i dalje bukti u Italiji, potvrđeno 10 novih žarišta virusa širom zemlje

Kurir 27.06.2020
Širom Italije, četiri meseca od početka krize sa korona virusom, broj novoobolelih je u padu, međutim identifikovano je deset novih žarišta zaraze u različitim delovima zemlje. "Mala žarišta zaraze koja su nedavno prijavljena pokazuju da bitka… »

Deset novih žarišta koronavirusa u Italiji

Nova 27.06.2020
Širom Italije, četiri meseca od početka krize sa koronavirusom, broj novoobolelih je u padu, međutim identifikovano je deset novih žarišta zaraze u različitim delovima zemlje. “Mala žarišta zaraze koja su nedavno prijavljena pokazuju da bitka… »

Vesti dana »