Povezane vesti

"Jela sam najbolji pasulj": Tijana Ajfon progovorila nakon zatvora: Šokirala nepoznatim detaljima javnost

Blic 27.06.2020
Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon nakon što je provela skoro mesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini kada je uhapšena zbog prostitucije, puštena je na slobodu pre dva dana, a na društvenim mrežama je od tada sve… »

Mama, izvini! Ajfonka nikad iskrenije o hapšenju kod Bijeljine: Tad je gorke suze lila, a evo ko je jedini nije napustio

Kurir 27.06.2020
Tijana Maksimović uhapšena je krajem maja u Suvom Polju kod Bijeljine zbog navodne sumnje da se bavila podvođenjem i organizovanom prostitucijom. Nakon gotovo mesec dana pritvora Tijana Ajfon je puštena da se brani sa slobode. "Najteže mi je bilo… »

Tijana Ajfon o zatvoru: Dok sam ja jela pasulj, dečko me ostavio!

Mondo 27.06.2020
Starleta otvorila dušu! Starleta otvorila dušu! Starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, izašla je pre nekoliko dana iz pritvora u Bijeljini, gde je bila nakon hapšenja zbog navodnog bavljenja prostitucijom. "Najteže mi je bilo kada sam… »

Tijana Ajfon prvi put posle izlaska iz zatvora: "Za jednu bivšu robijašicu dobro izgledam" (foto)

Večernje novosti 26.06.2020
Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon nakon što je provela skoro mesec u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini kada je uhapšena zbog prostitucije. Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon nakon što je… »

Vesti dana »