Повезане вести
"Јела сам најбољи пасуљ": Тијана Ајфон проговорила након затвора: Шокирала непознатим детаљима јавност
Блиц 27.06.2020
Старлета Тијана Максимовић у јавности познатија као Тијана Ајфон након што је провела скоро месец дана у затворској ћелији у Бијељини када је ухапшена због проституције, пуштена је на слободу пре два дана, а на друштвеним… »
Тијана Ајфон о затвору: Док сам ја јела пасуљ, дечко ме оставио!
Мондо 27.06.2020
Старлета отворила душу! Старлета отворила душу! Старлета Тијана Максимовић, звана Тијана Ајфон, изашла је пре неколико дана из притвора у Бијељини, где је била након хапшења због наводног бављења проституцијом. "Најтеже ми је… »
Мама, извини! Ајфонка никад искреније о хапшењу код Бијељине: Тад је горке сузе лила, а ево ко је једини није напустио
Курир 27.06.2020
Тијана Максимовић ухапшена је крајем маја у Сувом Пољу код Бијељине због наводне сумње да се бавила подвођењем и организованом проституцијом. Након готово месец дана притвора Тијана Ајфон је пуштена да се брани са слободе… »
Тијана Ајфон први пут после изласка из затвора: "За једну бившу робијашицу добро изгледам" (фото)
Вечерње новости 26.06.2020
Старлета Тијана Максимовић у јавности познатија као Тијана Ајфон након што је провела скоро месец у затворској ћелији у Бијељини када је ухапшена због проституције. Старлета Тијана Максимовић у јавности познатија као Тијана… »
Вести дана »

Сјајна Ангелина Топић освојила бронзу на Светском првенству!
Спортске.нет пре 4 минутајош 25 повезаних

Млади баскеташи савладали Хрвате и стигли до финала Светског првенства
РТС пре 44 минутајош 25 повезаних

Историјски заокрет Велика Британија данас признаје Палестину изазивајући бурне реакције
Дневник пре 2 сатајош 19 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

Трамп Авганистану: Ако нам не вратите базу лоше ствари ће се догодити
Правда пре 3 сатајош 18 повезаних