Повезане вести
Сузана Манчић тугује: Корона ми је узела двоје драгих људи!
Мондо 27.06.2020
Водитељка се последњих дана још више дистанцирала од свих јер је веома забринута због ситуације са короном и открива да је због опаког вируса изгубила блиске особе. Водитељка се последњих дана још више дистанцирала од свих… »
"Као да смо дотакли дно живота, корона ми је узела двоје драгих: Људи..." Сузана Манчић забринута и тужна открила зашто се од…
Блиц 27.06.2020
Водитељка Сузана Манчић открила је да се плаши корона вируса који је на њу оставио велики траг, јер је "узео" два живота њој веома блиских људи. Сузана Манчић каже да се сигурније осећа на отвореном,као и да се више не… »
Сузана Манчић: Корона ми је узела двоје драгих људи... Као да смо дотакли дно живота
Телеграф 27.06.2020
Водитељка нам је открила да се плаши вируса и да још увек избегава блиске конатакте са људима. Водитељка Сузана Манчић (62) је пред нашим камерама говорила о периоду изолације и корона вирусу који већ месецима уназад терорише… »
Вести дана »

Полиција не допушта окупљенима на позив студената до дођу до Палате Србија
Бета пре 9 минутајош 45 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 1 сатјош 24 повезане

Данас се одржава Војна парада: Ови делови града су затворени, измењене трасе чак 25 линија градског превоза
Нова пре 3 сатајош 17 повезаних