Povezane vesti

Ronioci pronašli telo muškarca koji se utopio kod Šapca

B92 27.06.2020
Ronioci Žandarmerije pronaši su telo 55-godišnjeg D.A. koji je sinoć upao u Bitveni kanal u ataru sela Drenovac, kod Šapca. Kako piše portal Pink.rs, čovek je upao u vodu dok je postavljao mreže za ribarenje i nije isplivao. Telo je odneto na… »

Ronioci pronašli telo muškarca koji se utopio kod Šapca

Dnevnik 27.06.2020
ŠABAC: Ronioci Žandarmerije pronaši su telo 55-godišnjeg D. A. koji je sinoć upao u Bitveni kanal u ataru sela Drenovac, kod Šapca. Kako piše portal Pink.rs, čovek je upao u vodu dok je postavljao mreže za ribarenje i nije isplivao. Telo je… »

Tragedija kod Šapca: Žandarmerija izvukla telo muškarca iz kanala!

Mondo 27.06.2020
Ronioci Žandarmerije pronaši su telo 55-godišnjeg D.A. koji je sinoć upao u Bitveni kanal u ataru sela Drenovac, kod Šapca. Ronioci Žandarmerije pronaši su telo 55-godišnjeg D.A. koji je sinoć upao u Bitveni kanal u ataru sela Drenovac, kod… »

Muškarac se utopio u kanalu kod Šapca

RTS 27.06.2020
Ronioci Žandarmerije pronašli su telo 55-godišnjeg D. A. koji je upao u kanal u ataru sela Drenovac, kod Šapca, potvrđeno je RTS-u u policiji i Višem tužilaštvu. Prema navodima, čovek je upao u vodu dok je postavljao mreže za ribarenje i voda ga… »

Tragedija u selu Drenovac: Muškarac se utopio u kanalu

Nova 27.06.2020
Telo pedesetpetogodišnjeg Dragoslava A. koji je sinoć upao u Bitveni kanal u ataru sela Drenovac nadomak šapca pronađeno je danas. Kako javlja Pink telo su pronašli ronioci Žandarmerije. Predpostavlja se da je do tragedije došlo kada je Dragosalv… »

Tragedija kod Šapca: Muškarac (55) upao u kanal, pa se utopio, ronioci pronašli telo

Telegraf 27.06.2020
Telo je odneto na obdukciju, a istraga je u toku. Ronioci Žandarmerije pronaši su telo 55-godišnjeg Dragoslava A., koji je sinoć upao u Bitveni kanal u ataru sela Drenovac, kod Šapca. Kako piše portal Pink.rs, čovek je upao u vodu dok je postavljao… »

Vesti dana »