Повезане вести

Ђорђевић: Тестирао сам се на вирус корона, резултати негативни

Ђорђевић: Тестирао сам се на вирус корона, резултати негативни

Радио 021 28.06.2020
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је у Крушевцу да се у петак тестирао на вирус корона и да су резултати негативни. "Битно је да и даље шаљемо апел ка свима да слушају струку и… »
Ђорђевић: Немам коронавирус, тестирао сам се, сви да слушају струку

Ђорђевић: Немам коронавирус, тестирао сам се, сви да слушају струку

Н1 Инфо 28.06.2020
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изајвио је у Крушевцу да се у петак тестирао на вирус корона и да су резултати негативни. Извор: ФоНет "Битно је да и даље шаљемо апел ка свима да… »
Видовдан симбол српства, слободе, храбрости и отпора туђину

Видовдан симбол српства, слободе, храбрости и отпора туђину

РТВ 28.06.2020
БЕОГРАД - Министар за рад запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, као изасланик председника Србије, предводио је данас државну церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 631-годишњице… »
Ђорђевић: Немам коронавирус, тестирао сам се

Ђорђевић: Немам коронавирус, тестирао сам се

Нова 28.06.2020
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изајвио је у Крушевцу да се у петак тестирао на вирус корона и да су резултати негативни. “Битно је да и даље шаљемо апел ка свима да слушају струку и… »
Министар Ђорђевић: ТЕСТИРАО сам се на корону, Кризни штаб заседа сутра

Министар Ђорђевић: ТЕСТИРАО сам се на корону, Кризни штаб заседа сутра

Вечерње новости 28.06.2020
Верујем да ће сигурно Кризни штаб на основу свих параметера које има, донети адекватне мере, а оне ће бити само у складу са тиме да се заштите грађани Србије - рекао је Ђорђевић. КРУШЕВАЦ –ТЕСТИРАО сам се у петак, негативан сам-… »
Ђорђевић у име Вучића положио венце на Споменик косовским јунацима у Крушевцу

Ђорђевић у име Вучића положио венце на Споменик косовским јунацима у Крушевцу

Данас 28.06.2020
Венце на Споменик косовским јунацима у Крушевцу положили су данас на Видовдан министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и директор Безбедносно информативне агенције (БИА) Братислав Гашић. У име… »
Обележена 631. годишњица од битке на Косову: Министар Ђорђевић предводио државну церемонију уз поруку "Србија је свуда где је…

Обележена 631. годишњица од битке на Косову: Министар Ђорђевић предводио државну церемонију уз поруку "Србија је свуда где је…

Вечерње новости 28.06.2020
Министар рада Зоран Ђорђевић положио венац у име председника Републике Србије Александра Вучића. КРУШЕВАЦ –ИЗАСЛАНИК председника Републике Александра Вучића, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран… »
Против коронавируса морамо заједно: Епидемиолошка ситуација све гора, само ове три ствари нас спасавају!

Против коронавируса морамо заједно: Епидемиолошка ситуација све гора, само ове три ствари нас спасавају!

Курир 28.06.2020
Епидемиолошка ситуација се погоршала у Србији јер имамо нагли скок новооткривених случајева инфекције тренутно најопснијег вируса на планети. Јуче је у Србији било 193 потврђена новооткривена случајева на 8.495 тестираних грађана… »

Вести дана »