Povezane vesti
Ljubiša Andrejević : Patrola policije mi je kazala mi da nemaju forenzičara jer je na bolovanju
Beta video 28.06.2020
GRAČANICA - ``Došla je patrola policije i kazali mi da nemaju forenzičara jer je na bolovanju. Nisam im dozvolio da ulaze u kuću bez forenzičara, a oni su mi kazali da će sutra doći da obave uviđaj i da idem kod nekog da prespavam, što me je strašno… »
Nastavak provokacija: Opljačkana kuća u Gračanici, Andrejevići noć proveli u dvorištu
Beta video 28.06.2020
BEOGRAD - U Gračanici su sinoć nepoznati počinioci upali kroz prozor u kuću Ljubiše Andrejevića, izvršili premetačinu i ukrali dragocene stvari. Najnoviji u nizu napada na imovinu Srba na Kosovu dogodio se dok su Andrejevići bili u gostima kod… »
Napad na Srbe uoči vidovdana: Strašan zločin u Gračanici!
Pravda 28.06.2020
U Gračanici su sinoć oko 22 sata nepoznati počinioci upali kroz prozor u kuću Ljubiše Andrejevića, izvršili premetačinu i ukrali dragocene stvari. Najnoviji u nizu napada na imovinu Srba na Kosovu i Metohiji dogodio se dok su Andrejevići bili u gostima… »
Napad na Srbe uoči vidovdana: Strašan zločin u Gračanici, Albanci ne prestaju sa provokacijama
Srbija danas 28.06.2020
U poslednje vreme na Kosovu i Metohiji su učestali napadi na Srbe i njihovu imovinu. U Gračanici su sinoć oko 22 sata nepoznati počinioci upali kroz prozor u kuću Ljubiše Andrejevića, izvršili premetačinu i ukrali dragocene stvari. Najnoviji u nizu… »
Vesti dana »
Tema jutra: Moguće da je to maksimum za ove opštine, ali nije reprezentativno za nacionalni nivo
N1 Info pre 1 satjoš 92 povezane
"Uskoro ćete videti odgovor na iranski napad na najveću izraelsku rafineriju": Tramp nije želeo da otkriva šta će uslediti! Ankara preti intervencijom! (video)
Kurir pre 18 minutajoš 50 povezanih
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Evropska zelena partija poziva EPP da Vučića pozove na odgovornost zbog nasilja na izborima
In medija pre 1 satjoš 47 povezanih