Повезане вести

Љубиша Андрејевић : Патрола полиције ми је казала ми да немају форензичара јер је на боловању

Љубиша Андрејевић : Патрола полиције ми је казала ми да немају форензичара јер је на боловању

Бета видео 28.06.2020
ГРАЧАНИЦА - ``Дошла је патрола полиције и казали ми да немају форензичара јер је на боловању. Нисам им дозволио да улазе у кућу без форензичара, а они су ми казали да ће сутра доћи да обаве увиђај и да идем код неког да… »
Наставак провокација: Опљачкана кућа у Грачаници, Андрејевићи ноћ провели у дворишту

Наставак провокација: Опљачкана кућа у Грачаници, Андрејевићи ноћ провели у дворишту

Бета видео 28.06.2020
БЕОГРАД - У Грачаници су синоћ непознати починиоци упали кроз прозор у кућу Љубише Андрејевића, извршили преметачину и украли драгоцене ствари. Најновији у низу напада на имовину Срба на Косову догодио се док су Андрејевићи били… »
Напад на Србе уочи видовдана: Страшан злочин у Грачаници!

Напад на Србе уочи видовдана: Страшан злочин у Грачаници!

Правда 28.06.2020
У Грачаници су синоћ око 22 сата непознати починиоци упали кроз прозор у кућу Љубише Андрејевића, извршили преметачину и украли драгоцене ствари. Најновији у низу напада на имовину Срба на Косову и Метохији догодио се док су… »
Напад на Србе уочи видовдана: Страшан злочин у Грачаници, Албанци не престају са провокацијама

Напад на Србе уочи видовдана: Страшан злочин у Грачаници, Албанци не престају са провокацијама

Србија данас 28.06.2020
У последње време на Косову и Метохији су учестали напади на Србе и њихову имовину. У Грачаници су синоћ око 22 сата непознати починиоци упали кроз прозор у кућу Љубише Андрејевића, извршили преметачину и украли драгоцене… »

Вести дана »