Повезане вести
Корона букти у Златиборском округу, пет новоинфицираних у Пријепољу
ПП медиа 28.06.2020
Пријепоље/Прибој/Нова Варош/Ужице – Према последњим подацима Завода за јавно здравље Ужице, на подручју Златиборског округа потврђено је још 71 нови случај заразе на вирус ЦОВИД-19 и то Ужице 47, Чајетина 9, Пријепоље 5… »
Ново жариште: Још један српски град на ивици ванредне ситуације
Спутник 28.06.2020
У Златиборском округу данас је потврђен знатан скок инфицираних вирусом корона. У десет општина округа укупно је потврђен 71 нови случај, а међу њима је чак 47 из Ужица, преноси РТС. Према речима градоначелника Ужица Тихомира… »
Корона јача у златиборском округу: Заражен 71 човек, највише у Ужицу, Чајетини и Пријепољу
Курир 28.06.2020
На подручју Златиборског округа потврђен је још 71 нови позитиван грађанин на вирус ЦОВИД-19. Од тога у Ужицу 47, Чајетини 9, Пријепољу 5, Бајиној Башти 3, Ариљу и Новој Вароши по двоје и по један у Пожеги, Прибоју и Сјеници… »
Разбуктава се корона вирус у Златиборском округу: Евидентирано још 71 случајева заразе
РИНА 28.06.2020
Ужице - На подручју Златиборског округа евидентирано је још 71 нови случај заразе корона вирусом. Највећи број новоинфицираних је у Ужицу 41, у Чајетини девет, Пријепољу пет, Бајина Башта три, Ариље два, Нова Варош два, и по… »
Још 71 оболело од вируса ЦОВИД 19
Зоом УЕ 28.06.2020
ЗЛАТИБОРСКИ ОКРУГ – На подручју Златиборског округа код 71 особе потврђено је присуство вируса ЦОВИД 19, најновији су подаци Завода за јавно здравље из Ужица. Највише новооболелих је у Ужицу 47, а овај град уједно има и највише… »
Вести дана »
„Дошао сам и дао исказ, циљ нисам ја него Вучиц́": Никола Селаковиц́ се огласио након саслушања
Спутник пре 8 минутајош 34 повезане
Вучић: Очекујем потписивање краткорочног уговора о снабдевању руским гасом
Н1 Инфо пре 23 минутајош 23 повезане
НБС тврди да може да обезбеди стабилност и сигурност домаћег финансијског система
Бизнис.рс пре 2 сатајош 32 повезане
Огласио се дечко Јоване Јеремић: Након што се сазнало да је у вези са водитељком, Тигар поделио снимак из спа центра: "Опуштање"
Блиц пре 13 минутајош 26 повезаних
Давидовац пред Барселону: Они су искусна екипа, али ми смо у добром ритму...
Курир пре 1 сатјош 36 повезаних