Повезане вести

Ђерона званично представљен: Видовдан је добар знак

Ђерона званично представљен: Видовдан је добар знак

Вечерње новости 28.06.2020
Знам да је ово важан дан за српски народ, велики изазов је пред нама, каже Тони Ђерона. ТОНИ Ђерона (47), нови селектор српских рукометаша, званично је јавности представљен данас, на један од најбитнијих српских празника -… »
Представљен нови селектор рукометне репрезентације

Представљен нови селектор рукометне репрезентације

Нова 28.06.2020
Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ðерона је званично представљен јавности. Ðерона је на селекторској позицији заменио Ненада Перуничића, а нову улогу схвата као велики изазов у својој каријери.… »
Промовисан Тони Ђерона: Крећемо од Видовдана, то је добар знак

Промовисан Тони Ђерона: Крећемо од Видовдана, то је добар знак

Моззарт спорт 28.06.2020
„Преговарали смо и пре две године“, открио нови селектор рукометаша. Навијачи обично кажу да не верују да је неки играч потписао за њихов клуб док га не види на промоцији са дресом у руци. Ако је то јединица мере, онда је… »
Промовисан Ђерона, први Шпанац на клупи Србије: Знам да је данас Видовдан, можда је то добар знак

Промовисан Ђерона, први Шпанац на клупи Србије: Знам да је данас Видовдан, можда је то добар знак

Вести онлине 28.06.2020
Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ðерона данас је званично представљен јавности у београдском хотелу Ин. Ðерона је на селекторској позицији заменио Ненада Перуничића, а нову улогу схвата као велики изазов у… »
Шпанац представљен као селектор Србије: Знам да је данас Видовдан, важан дан за српски народ

Шпанац представљен као селектор Србије: Знам да је данас Видовдан, важан дан за српски народ

Телеграф 28.06.2020
Ђерона преузео дужност на кормилу Орлова. Селектор мушке рукометне репрезентације Србије, Шпанац Тони Ðерона, званично је представљен у недељу у Београду! Ðерона је на селекторској позицији заменио Ненада Перуничића, а нову… »
Србија добила селектора: “Видовдан, можда је добар знак”

Србија добила селектора: “Видовдан, можда је добар знак”

Нова 28.06.2020
Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ðерона је званично представљен јавности у београдском хотелу Ин. Ðерона је на селекторској позицији заменио Ненада Перуничића, а нову улогу схвата као велики изазов у својој… »

Вести дана »