Povezane vesti
Putin priznao: "Testiram se na koronu svaka tri dana, ubeđivali su me da ne posećujem bolnicu u kojoj su zaraženi"
Blic 28.06.2020
Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je u intervjuu za rusku televiziju da se svakih nekoliko dana testira na korona virus. Kako je istakao, svi dosadašnji testovi su bili negativni. - Obično radim test na svakih tri do četiri dana. Hvala Bogu, svi… »
Putin priznao: "Testiram se na koronu svaka tri dana, ubeđivali su me da ne posećujem bolnicu u kojoj su zaraženi"
Pravda 28.06.2020
Predsednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na korona virus i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni. "Redovno, jednom u tri ili četiri dana", rekao je Putin u intervjuu za program "Moskva. Kremlj. Putin" na… »
Putin: Svi moji testovi na koronu su negativni
Nova 28.06.2020
Predsednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na korona virus i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni. “Redovno, jednom u tri ili četiri dana”, rekao je Putin u intervjuu za program “Moskva. Kremlj. Putin” na… »
Vesti dana »
Protest desetak tužilaca, sudija i advokata u Čačku zbog "Mrdićevih zakona"
Insajder pre 48 minutajoš 32 povezane
Odloženo suđenje novosadskim aktivistima, bolest tužioca produžila agoniju
Luftika pre 10 satijoš 23 povezane
Novosadski studenti pozivaju na protest protiv Mrdićevih zakona: "Ovo je pitanje slobode, ne pristajemo na tužilaštvo pod kontrolom vlasti"
Pravda pre 12 satijoš 10 povezanih
Probudite se uz Euronews Jutro: Doček hrvatskih rukometaša pretvoren u politički sukob zbog Tompsona
Euronews pre 23 minutajoš 21 povezana