Povezane vesti

Putin priznao: "Testiram se na koronu svaka tri dana, ubeđivali su me da ne posećujem bolnicu u kojoj su zaraženi"

Putin priznao: "Testiram se na koronu svaka tri dana, ubeđivali su me da ne posećujem bolnicu u kojoj su zaraženi"

Blic 28.06.2020
Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je u intervjuu za rusku televiziju da se svakih nekoliko dana testira na korona virus. Kako je istakao, svi dosadašnji testovi su bili negativni. - Obično radim test na svakih tri do četiri dana. Hvala Bogu, svi… »

Pravda 28.06.2020
Predsednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na korona virus i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni. "Redovno, jednom u tri ili četiri dana", rekao je Putin u intervjuu za program "Moskva. Kremlj. Putin" na… »
Putin: Svi moji testovi na koronu su negativni

Putin: Svi moji testovi na koronu su negativni

Nova 28.06.2020
Predsednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na korona virus i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni. “Redovno, jednom u tri ili četiri dana”, rekao je Putin u intervjuu za program “Moskva. Kremlj… »

Vesti dana »