Povezane vesti
Putin priznao: "Testiram se na koronu svaka tri dana, ubeđivali su me da ne posećujem bolnicu u kojoj su zaraženi"
Blic 28.06.2020
Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je u intervjuu za rusku televiziju da se svakih nekoliko dana testira na korona virus. Kako je istakao, svi dosadašnji testovi su bili negativni. - Obično radim test na svakih tri do četiri dana. Hvala Bogu, svi… »
Putin priznao: "Testiram se na koronu svaka tri dana, ubeđivali su me da ne posećujem bolnicu u kojoj su zaraženi"
Pravda 28.06.2020
Predsednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na korona virus i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni. "Redovno, jednom u tri ili četiri dana", rekao je Putin u intervjuu za program "Moskva. Kremlj. Putin" na… »
Putin: Svi moji testovi na koronu su negativni
Nova 28.06.2020
Predsednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na korona virus i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni. “Redovno, jednom u tri ili četiri dana”, rekao je Putin u intervjuu za program “Moskva. Kremlj. Putin” na… »
Vesti dana »
Ovo je brat Darka Lazića koji je poginuo na motoru: Bavio se pevanjem, a nikad nije hteo da postane deo estrade
Kurir pre 23 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Otkriveno u kakvom je stanju novi vrhovni vođa Irana, oglasio se Tramp: "Rat uskoro gotov, skoro da nema više ciljeva za napad"
Nova pre 28 minutajoš 59 povezanih
Iran preti novom raketom: Izrael čekaju teški dani; Amerikanci potvrdili broj pogođenih objekata; Kraj rata - kada Tramp kaže (foto/video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 81 povezana
„Govor mržnje“: Fond za humanitarno pravo osudio izjavu Zavišića o Hrvatima
Danas pre 2 satajoš 24 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Glas Zaječara pre 5 satijoš 27 povezanih