Povezane vesti
Imala sam jednu želju, da na ovaj dan budem napolju! Ajfonka nakon izlaska iz zatvora danas ima povod za slavlje! (foto)
Kurir 28.06.2020
Tijana Ajfon provela je mesec dana u zatvoru u Bijeljini, a sada se vratila u Beograd. Ajfonka ističe da joj je bitno samo da na ovaj dan bude na slobodi, a ona danas ima bitan povod za slavlje. "Samo sam jednu želju imala, da na ovaj dan budem napolju… »
"Posao cveta, zarada bolja nego ikad": Tijana Ajfon nakon izlaska iz zatvora: "Sve ću da okrenem u svoju korist"
Blic 28.06.2020
Starleta Tijana Ajfon provela je gotovo mesec dana u zatvoru Bijeljini, nakon hapšenja zbog prostitucije, a kako sada kaže, za to vreme njen privatni biznis je "procvetao". Tijana je, naime, neposredno pre hapšenja otvorila kozmezički salon u… »
Sve ću ja ovo da okrenem u svoju korist! Tijana Ajfon izašla iz zatvora pa otkrila planove za budućnost!
Kurir 28.06.2020
Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, skoro mesec dana provela je u zatvoru u Bijeljini. Po izlasku - ne sumnja da će joj posao koji je započela neposredno pre hapšenja samo cvetati i plan joj je da "celu ovu situaciju okrene u svoju korist."… »
Vesti dana »
Danas novi protest kod Železničke stanice u Novom Sadu, građane pozivaju da ponesu farbu i rukavice
Nova pre 3 satajoš 8 povezanih
Stari Savski most - policija pokušala da izgura građane sa mosta, Tepić i Popović probile kordon (UŽIVO)
Novi magazin pre 26 minutajoš 23 povezane
Hezbolah tvrdi da je gađao vojne ciljeve u Tel Avivu i na jugu Izraela
N1 Info pre 55 minutajoš 19 povezanih