Повезане вести
Имала сам једну жељу, да на овај дан будем напољу! Ајфонка након изласка из затвора данас има повод за славље! (фото)
Курир 28.06.2020
Тијана Ајфон провела је месец дана у затвору у Бијељини, а сада се вратила у Београд. Ајфонка истиче да јој је битно само да на овај дан буде на слободи, а она данас има битан повод за славље. "Само сам једну жељу имала, да на… »
Све ћу ја ово да окренем у своју корист! Тијана Ајфон изашла из затвора па открила планове за будућност!
Курир 28.06.2020
Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, скоро месец дана провела је у затвору у Бијељини. По изласку - не сумња да ће јој посао који је започела непосредно пре хапшења само цветати и план јој је да "целу ову ситуацију… »
"Посао цвета, зарада боља него икад": Тијана Ајфон након изласка из затвора: "Све ћу да окренем у своју корист"
Блиц 28.06.2020
Старлета Тијана Ајфон провела је готово месец дана у затвору Бијељини, након хапшења због проституције, а како сада каже, за то време њен приватни бизнис је "процветао". Тијана је, наиме, непосредно пре хапшења отворила… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Богдан Диклић освојио "Добричин прстен": Глумцу Награду за животно дело Удружења драмских уметника Србије уручила Анита Манчић (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане