Povezane vesti
Radovanović: Više verujem BIRN-ovim nego zvaničnim podacima
Danas 28.06.2020
Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je večeras da su bliži istini da je sklon da više veruje podacima o broju zaraženih i umrlih od korona virusa koje je objavio BIRN od onih koje Vlada Srbije zvanično saopštava. „Dužni smo građanstvu da ih iskreno i… »
Janković: Razlike u brojevima obolelih i umrlih moraju da se provere
Danas 28.06.2020
Imunolog Srđa Janković izjavio je da velika razlika u zvaničnoj statistici Ministarstva zdravlja na sajtu covid19.rs, na osnovu koje je Krizni štab za suzbijanje pandemije virusa korona donosio odluke, i podataka koje su objavili novinari BIRN-a, „mora… »
Kon: Javnost će dobiti objašnjenje, vlast o tome odlučuje
Danas 28.06.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je večeras povodom skoro trostrukog povećanja broja zaraženih korona virusom dan posle izbora, da je on dobio objašnjenje o tome i da će ga dobiti i javnost, ali ne od njega nego da o tome odlučuje vlast. Kon je u emisiji… »
Rasprava dr Kona i dr Radovanovića o evidenciji broja umrlih od korone: "Ja govorim ono što znam i ono što je istina"
Blic 28.06.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je da su tvrdnje o navodno znatno većem broju umrlih i zaraženih od zvanično saopštenog, uznemirile javnost i poručio da Krizni štab nije lagao za vreme i posle ukidanja vanrednog stanja. On je pitao kolegu Zorana… »
Vesti dana »
Deo mene otišao je sa tobom, do nekog drugog života, moje jedino: U Duboni i Malom Orašju održava se trogodišnji pomen za žrtve masakra (foto)
Kurir pre 35 minutajoš 57 povezanih
Cene nafte pale zbog najave SAD da će izvući brodove iz Ormuskog moreuza
Insajder pre 15 minutajoš 30 povezanih
Potres u Vaterpolo savezu Srbije: Iznenadna ostavka selektora
BBC News pre 45 minutajoš 35 povezanih