Povezane vesti
“I dalje mi je nerealno da smo osvojile Evropsko prvenstvo”
Nova 29.06.2020
Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je šampion… »
Sonja Vasić: I dalje mi je nerealno šta smo uradile na EP 2015.
Dnevnik 29.06.2020
BEOGRAD: Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je… »
"Pet godina je prošlo, a ja i dalje ne verujem kakav smo uspeh postigle"
Mondo 29.06.2020
Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope. Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope… »
Vesti dana »

Veljanovski: Vlasti nije potreban novi Savet REM, ovakvo stanje im odgovara - moguće dve alternative
N1 Info pre 53 minutajoš 53 povezane

Izrael je pokrenuo veliki napad na Iran, dovodeći region na ivicu rata: Sve što treba da znate o eskalaciji na Bliskom Istoku
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Trampova bizarna izjava o izraelskom napadu: Nisu umrli od gripa, nisu umrli od kovida
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih

Za požar u diskoteci u Kočanima optužena 34 fizička i tri pravna lica
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

NUNS: Institucije da reaguju povodom pretnji i uvreda upućenih novinarkama Brankici Stanković i Anđeli Ristanijević
RTV pre 6 satijoš 14 povezanih