Povezane vesti
“I dalje mi je nerealno da smo osvojile Evropsko prvenstvo”
Nova 29.06.2020
Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je šampion… »
Sonja Vasić: I dalje mi je nerealno šta smo uradile na EP 2015.
Dnevnik 29.06.2020
BEOGRAD: Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je… »
"Pet godina je prošlo, a ja i dalje ne verujem kakav smo uspeh postigle"
Mondo 29.06.2020
Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope. Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope… »
Vesti dana »
Đurić u Savetu bezbednosti UN: „Prisustvo UNMIK-a ključni garant mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji“
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
Stanković: Ovo je Saletovo veče; Katai: Nisam mogao da zamislim ništa slično
RTS pre 26 minutajoš 63 povezane
Novi sastanak Rusa i Amerikanaca u SAD: Dmitrijev sa članovima Trampove administracije
Večernje novosti pre 40 minutajoš 51 povezana
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza ‘D’
Radio sto plus pre 1 satjoš 34 povezane
Tokom praznika biblioteka neće raditi, a Gradski bazen biće zatvoren na Vaskrs
Užice oglasna tabla pre 4 satijoš 32 povezane