Повезане вести
“И даље ми је нереално да смо освојиле Европско првенство”
Нова 29.06.2020
Освајање златне медаље на Европском првенству у Будимпешти и после пет година делује ми нереално, каже кошаркашица Србије Соња Васић. Кошаркашка репрезентација Србије, предвођена селекторком Марином Маљковић, 28. јуна 2015… »
Соња Васић: И даље ми је нереално шта смо урадиле на ЕП 2015.
Дневник 29.06.2020
БЕОГРАД: Освајање златне медаље на Европском првенству у Будимпешти и после пет година делује ми нереално, каже кошаркашица Србије Соња Васић. Кошаркашка репрезентација Србије, предвођена селекторком Марином Маљковић, 28… »
"Пет година је прошло, а ја и даље не верујем какав смо успех постигле"
Мондо 29.06.2020
На данашњи дан 2015. кошаркашицама Србије приређен је незабораван дочек у Београду након што су постале шампионке Европе. На данашњи дан 2015. кошаркашицама Србије приређен је незабораван дочек у Београду након што су постале… »
Вести дана »
„Један пут нас води до праведне Србије, а један до мафије“: Одржан скуп Студентске листе у Нишу
Глас Зајечара пре 1 сатјош 22 повезане
Црвена звезда победила Будућност у АБА лиги: Изунду напустио паркет због повреде зглоба
Невсмакс Балканс пре 7 минутајош 21 повезана
(Фото, видео) У Београду већ пљушти киша, нек се спреми и овај део Србије! Стиже нагла промена времена, температура нагло пада: РХМЗ најавио шта нас чека до краја следеће недеље
Блиц пре 3 сатајош 35 повезаних
Русија укида забрану извоза дизела после договора са САД: Нафтне компаније већ уговарају испоруке
Еуроневс пре 1 сатјош 109 повезаних