Povezane vesti
“I dalje mi je nerealno da smo osvojile Evropsko prvenstvo”
Nova 29.06.2020
Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je šampion… »
Sonja Vasić: I dalje mi je nerealno šta smo uradile na EP 2015.
Dnevnik 29.06.2020
BEOGRAD: Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je… »
"Pet godina je prošlo, a ja i dalje ne verujem kakav smo uspeh postigle"
Mondo 29.06.2020
Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope. Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope… »
Vesti dana »

(Foto) "glavom je razbila staklo i izletela napolje" Ovo je Ljiljana koja je stradala kod Sremske Mitrovice: Koleginica o potresnim scenama prevrtanja autobusa
Kurir pre 34 minutajoš 117 povezanih

Gradska uprava tvrdi da niko nije tražio dozvolu da postavi luna park
Ritam grada Kg pre 34 minutajoš 19 povezanih

Plan SAD za deeskalaciju stanja u BiH: U Dodikovu nezavisnu RS ne veruje više niko, pa ni on sam
Beta pre 49 minutajoš 22 povezane