Povezane vesti
“I dalje mi je nerealno da smo osvojile Evropsko prvenstvo”
Nova 29.06.2020
Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je šampion… »
Sonja Vasić: I dalje mi je nerealno šta smo uradile na EP 2015.
Dnevnik 29.06.2020
BEOGRAD: Osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i posle pet godina deluje mi nerealno, kaže košarkašica Srbije Sonja Vasić. Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorkom Marinom Maljković, 28. juna 2015. godine postala je… »
"Pet godina je prošlo, a ja i dalje ne verujem kakav smo uspeh postigle"
Mondo 29.06.2020
Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope. Na današnji dan 2015. košarkašicama Srbije priređen je nezaboravan doček u Beogradu nakon što su postale šampionke Evrope… »
Vesti dana »
Rafal zbog kvara morao prisilno da sleti: Incident u Hrvatskoj, kružio iznad Zagreba, obustavljeno izvršenje zadatka!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Dolovac: Zakoni o pravosuđu veliki korak unazad u procesu reforme javnog tužilaštva i sudstva
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Prvi snimci mesta gde je pronađeno telo devojke. Sve vrvi od policije, sumnja se da je u pitanju nestala Milica: Pronašli je 12 kilometara od mesta nestanka?!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Policija uhapsila muškarca (45) u Kraljevu: Sumnja se da je pokušao da iznudi novac od sugrađanina
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Državljanin Srbije optužen zbog saobraćajne nesreće u Istri u kojoj je poginula žena
Danas pre 6 satijoš 1 povezana