Повезане вести

Брнабић о евиденцији преминулих од короне: ""Ако имам вирус, а удари ме аутобус..."

Брнабић о евиденцији преминулих од короне: ""Ако имам вирус, а удари ме аутобус..."

Блиц 29.06.2020
Гостујући у емисији Хит Твит ТВ Пинк премијерка Ана Брнабић је сликовито одговорила на питање везано за број умрлих од корона вируса у Србији. Након што су се у медијима појавили наводи из Батутове базе података према којима је… »
Брнабић: Шта ако сам позитивна на корону и удари ме аутобус

Брнабић: Шта ако сам позитивна на корону и удари ме аутобус

Нова 29.06.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић је синоћ, гостујући у емисији Хит твит на ТВ Пинк, говорила о епидемиолошкој ситуацији у Србији, а у једном тренутку покушала је да објасни потпуно нејасну ситуацију са евидентирањем заражених и… »
Ана Брнабић поново запрепастила Србију: Кренем на Инфективну и удари ме аутобус! (видео)

Ана Брнабић поново запрепастила Србију: Кренем на Инфективну и удари ме аутобус! (видео)

Правда 29.06.2020
Навикли смо на разноразне изјаве Ане Брнабић, екс премијерке, али најновија из "Хит твита" на Пинку ће остати да се памти. За покољења. Да се препричава. Надахнуто, елоквентно, мудро, паметно, у стилу Брнабићке. Па, пажљиво… »

Вести дана »