Povezane vesti
Hajrić: Članovi Kriznog štaba protivreče jedni drugima, a često i sami sebi
N1 Info 29.06.2020
"Ljudi imaju poverenja u medicinske radnike koji su na 'prvoj borbenoj liniji', a izgubili su poverenje u Krizni štab. Ljudi koji spasavaju živote ovih dana i koji se trude, oni su na neki način iznevereni. Imali smo priču kako će vlast da im podigne… »
Radojević: Državni vrh nas je lagao, u bolnicama je haos
Nova 29.06.2020
Novinarka portala KRIK Vesna Radojević izjavila je u "Novom danu" N1 da nas je državni vrh sigurno lagao. “Apsolutno jesu. Ja koliko već radim, nikada nisam imala manje poverenja u ljude koje mi plaćamo da nam budu ministri, da vode ovu državu, da… »
Radojević: Državni vrh nas je sigurno lagao, u bolnicama katastrofa i haos
N1 Info 29.06.2020
Novinarka portala KRIK Vesna Radojević izjavila je u Novom danu da nas je "državni vrh sigurno lagao". "Apsolutno jesu, državni vrh, sigurno da. Ja već koliko radim, nikada nisam imala manje poverenja u ljude koje mi plaćamo da nam budu ministri, da vode… »
Vesti dana »
Oglasio se JANAF: "Osigurali smo licencu za naftu, uprkos sankcijama NIS-u"
Blic pre 4 minutajoš 42 povezane
Baka Prase uplatio 10.000 evra na prolaz Bosne i Hercegovine protiv Amerikanaca na Mundijalu!
Telegraf pre 33 minutajoš 41 povezana
Snažan zemljotres pogodio Srbiju: Treslo se kod Leskovca, hitno se oglasio Republički seizmološki zavod
Nova pre 24 minutajoš 16 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Novi rastanak posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, posle poraza odmah napustio reprezentaciju
Nova pre 9 minutajoš 20 povezanih